AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bir erkegin hayatı nasil karartılır?

haberci

Yeni Üye
1Versiyon Kadin Erkek:
Kadin: Saçımı kestireyim mi?
Erkek: Olur
Kadin: Lakin kıyamıyorum
Erkek: Öyleyse sezme
Kadin: Canım değiştirme istiyor
Erkek: O halde kestir
Kadin: Bana düşünce vermeyı bırak, delilere verir gibi
Erkek: Eğer nasıl hosuma gittiğini bilmek istiyorsan, sana derim ancak uzun saçlı Bunu biliyorsun
Kadin: Beni tanıdıgında kısaydi
Erkek: Ve sana bütün olarak ne dediğimi hatırlıyorum: 'Ne hoş olurdun uzun saçla'
Kadin: Fakat cümbür cemaat kesmemi söylüyor
Erkek: Bu durumda kuaföre git ve bırak uyuyayım lütfen
Kadin: Peki nasil kestireyim? Kat kat mı yahut perçemli mi?
Erkek: Kat kat
Kadin: Bana yakışacağını sanmıyorum, çünkü saçım çok düz
Erkek: O zaman perçemli olsun
Kadin: Fazla sıkıcı
Erkek: Yordugu süre tekrar kestirirsin
Kadin: O süre katiyen uzatamam
Erkek: Uzatmak istiyorsan sezme güzelim
Kadin: Bana güzelim deme!
Erkek: (hay senin saçına !!!)
2Versiyon Kadin Kadin:
1Kadin: Ah sekerim saçını mı kestirdin? Ne değin hoş olmussun!!!
2Kadin: Ay sahi mi söylüyorsun? Ben böylece belli olamıyorum Ay fazla mu kısa oldu acaba??
1Kadin: Amaaan ne alakası var Benim yüzüm bu değin genis olmasa aynı kesimi bende denerdim Benim su saçım alışılmış oldu artik, yeni bir modele hiç cesaret edemiyorum
2Kadin: Ay yapma Allah askına nesi varmış yüzünün Bak söyle suralarından kat verdirsen, inanılmaz olur!! Benim de boynum uzun olmasa ayni seninki gibi bir model yaptırırdım
1Kadin: Ah sekerim sende bir alemsin Keske benimde boynum seninki gibi olsa En azından
şu çökük omuzlarımın dikkat çekmesini engellemis olurdum
2Kadin: Ayol sen ne diyorsun? Senin gibi omuzlari olsun isteyen bir sürü kız var Giydiğin her sey sana böylece yakışıyor ama Birde benim şu kısa kollarıma bak Omuzlarım seninkiler gibi olsaydı, giydiğim, bluzlar üstümde itimat gibi durur muydu? Vır vır vır, dirdirdir
3Versiyon Erkek Erkek:
1Adam: Saçini mi kestirdin?
2Adam: Evet
1Adam: Sihhatler olsun abi!
2Adam: Sağol *

1. Versiyon:
Bu diyaloglarda erkeğin kadına karşı tutumu sert ve emir kipi ağırlıklı. Kadının karar verme süreci sürekli olarak engellenmeye çalışılıyor. Kadının isteklerine saygı gösterilmiyor ve sürekli olarak kendini ifade etmekte zorlanıyor. Kadına karşı anlayışsız bir tavır sergileniyor ve sürekli olarak onunla dalga geçiliyor gibi bir hava yaratılıyor. İyi iletişim kurulamıyor ve kadının endişelerine cevap bulması konusunda yardımcı olunmuyor. Sonuç olarak, kadının saç kesimi konusundaki kararsızlığı ve endişeleri dikkate alınmıyor ve sürekli olarak erkeğin isteği doğrultusunda hareket etmesi bekleniyor.

2. Versiyon:
Bu diyaloglarda ise kadınlar arasında iletişim daha destekleyici ve anlayışlı bir şekilde gerçekleşiyor. Kadınlar birbirlerine karşı samimi ve yapıcı bir tavır sergiliyor. Birbirlerinin endişelerini anlayışla karşılıyorlar ve destek olmaya çalışıyorlar. Kadınlar arasında olumlu bir etkileşim ve empati var. Kendilerini ifade etmekte zorlanan diğer kadına destek olmaya çalışıyorlar ve onun güven duygusunu güçlendirmeye çalışıyorlar. Sonuç olarak, kadınlar arasında pozitif bir iletişim ve dayanışma örneği sergileniyor.

3. Versiyon:
Erkekler arasındaki iletişimde ise kısa ve samimi bir diyalog var. İfade şekilleri daha sade ve direkt. Tebrik ve teşekkür gibi ifadeler kullanılarak kısa ama anlamlı bir iletişim sağlanıyor. İki erkek arasındaki diyalogda anlayış ve destek açık bir şekilde ifade edilmiyor ancak aralarındaki samimiyet hissediliyor. Erkekler arasında iletişim daha direkt ve duygusal öğelerden uzak bir şekilde gerçekleşiyor. Sonuç olarak, kısa ve öz bir iletişim örneği sergileniyor.

Geri