AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bir erkegin dikkatini nasil cekebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bir erkeğin dikkatini nasıl çekebilirim?​

Bir erkeğin ilgisini nasıl çekebileceğinizi soruyorsanız; sıcak bir gülümseme, ışıldayan gözler ve yaydığınız muhteşem enerjiniz yeterli olacaktır. Yaydığınız enerji sayesinde o kişinin göz hapsinde olacaksınız. Erkekler kendine güvenen kadınlardan hoşlanır.

Cinsiyete dayalı işbölümü nedir?​

Cinsiyete dayalı işbölümü ataerkil sistemin devamlılığı- nın koşuludur. Ataerki, kadın- lara ve erkeklere farklı görev ve sorumluluklar yükleyerek, erkeklerin egemenliklerini sürdürmesini ve kadınları denetim altında tutmasını sağlamaktadır.
Bir erkek bir kadında en çok neye dikkat eder?
Erkekler için mühim olan kadının ferah ve güzel kokmasıdır. Sigara içiyor olabilirsin ama o kokuyu maskeleyecek güzel bir parfüm kullanmanda fayda var. Erkekler tırnak ve el bakımına önem veriyor. Ellerini tutacakları kadının bakımlı tırnaklara sahip olmasını isterler.

Cinsiyete dayalı işbölümü açıklarken hangi faktör göz önünde tutulur?​

Elde edilen bulgular yaş, eğitim, medeni durum ve çocukların varlığı gibi demografik faktörlerin; toplumsal cinsiyet temelli işbölümü ve ataerkillikten kaynağını alan kültürel faktörlerin ve küreselleşme, yapısal uyum programları gibi ekonomik faktörlerin kadınların işgücü piyasasına katılımını ve çalışma koşullarını …

Seven erkek sessiz kalır mı?​

Erkekler sevdiği kadına karşı genellikle susmayı tercih ederler. Bu onu umursamadığından değil ona değer verdiğinden kaynaklıdır. Eğer konuşursa karşısındaki kadını kıracağından korktuğu için susmayı tercih ederler. Erkekler hakkındaki genellemeler de tabi ki bir yere kadardır.
Kadınların işgücüne katılımının önünde hangi engeller vardır?
Kadınları işgücüne katılımı etkileyen birçok faktör olmakla birlikte bunlar genel mana da; düşük ücret, sosyal güvenlikten yoksun olma gibi ekonomik ve düşük eğitim, toplumsal cinsiyet anlayışı, ataerkil zihniyet gibi sosyal faktörler olarak iki grup halinde ortaya çıkmaktadır.

Geri