AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bir Erkeğe Buyu Yapıldığı Nasıl Anlaşılır

haberci

Yeni Üye
Bir Erkeğe Buyu Yapıldığı Anlamak İcin Ne Yapılır
Bir erkekğe yada bayana buyu yapıldığı nasıl anlaşılır Farklı Hastalıklarda Olması Gereken Belirtilerin Bir Arada Olması gibi durumlar olabilirAyrıca Kendi ruh halinizde bir değişiklik hissetmeniz, Kendinizi tanıyamaz durumda olmanız, Gece ufaktan başlayarak sıcrayarak uyanmalar olabilir
Korkutucu ruyalar gormeye başlamanız, Kedi ,kopek gibi yırtıcı hayvanlarla ruyalarınızda karşılaşmanız, Midede ve kalpte belli bir rahatsızlığınız yokken, devamlı sıkıntılar, Goğus kafesinizde ağrı, aşırı yorgunluk halleride gorulebilir
Allah’a inanan ve O’na yonelen insanlardan kim Allah’a ulaşmayı dilerse ve hacet namazı ile Allah’a murşidini sorarak ona tabi olursa bu kişilere buyu tutmaz
NAS SURESİ'NİN KARANLIK GUCLERE VE BUYUYE KARŞI OKUNMASI
De ki: Sığınırım ben insanların Rabbine,
İnsanların hukumdarına, insanların ilahına,
O sinsi vesvesecilerin şerrinden
O ki, insanların goğuslerine vesveseler fısıldar
Gerek cinlerden, gerek insanlardan

Bir kişiye yapılan büyünün nasıl anlaşılacağı konusunda belirttiğiniz ipuçları oldukça önemli ve dikkat çekici. Ancak, kesin bir kanıya varabilmek için öncelikle bu belirtilerin başka sağlık sorunlarıyla ilişkilendirilmemesi gerektiğini unutmamak önemlidir. Eğer kişiye yapılan büyüden şüpheleniyorsanız, öncelikle tıbbi bir uzmana başvurarak fiziksel sağlık durumunun kontrol edilmesi tavsiye edilir.

Kendi ruh halindeki değişiklikler, tanıyamama hissi, gece sık sık uyanma durumu gibi belirtilerle birlikte korkutucu rüyalar görmeye başlamak, yırtıcı hayvanlarla rüya görmek gibi deneyimler yaşamak, normalde olmayan mide ve kalp rahatsızlıkları, devamlı sıkıntılar, göğüs ağrısı, aşırı yorgunluk gibi belirtiler büyü yapıldığını düşündürebilir.

Önerdiğiniz gibi, Allah'a inanan ve O'na yönelen kişilerin dua etmesi, sığınma ve yardım talebinde bulunması önemli bir adım olabilir. Nas Suresi'nin karanlık güçlere ve büyüye karşı okunması da manevi bir koruma sağlayabilir.

Ancak, yine de anlamak için kesin bir şekilde profesyonel bir yardım almak en sağlıklı tercih olacaktır. Kişinin yaşadığı belirtileri dikkate alarak bir ruhani lider, kâhin ya da din adamı gibi konuda uzman birine başvurabilirsiniz. Ayrıca, büyü yapıldığını teyit etmeden kesin yargılara varmamak ve her ihtimale karşı mantıklı ve bilimsel açıklamaların da göz önünde bulundurulması önemlidir.

Geri