AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bir Dua Gibi - Ferhat Gocer..

haberci

Yeni Üye
imagesbirduagibiferhatgocer5adb08c312433
sende de iz kaldı mı bu talihsiz hikayeden?
dayanıyor mu kapılarına anılar aniden?
goğsunu sıkıştırıyor mu zaman zaman?
hic faydası yok bilsem de, gitti giden
icilmiyor acıdan dunya yanıyor goruyor musun?
kendi acına gomulmekten mahcup oluyorsun
gunden kovsan geceden giriyor bıcak gibi hasret,
uykularında cığlık cığlığa cağırıyorsun
nakarat
gel, gel ne olur gittiğin yerden,
hayat cok sert cekilmiyor sensiz
gel, gel ne olur gittiğin yerden,
hayat cok sert katlanmak zor sensiz
2x
bir dua gibi adını tekrarlıyorum,
ateşe verdim omrumu yakıyorum,

Evet, bu şarkı sözlerinin derinliği ve duygusal yükü gerçekten etkileyici. Ferhat Göçer'in "Bir Dua Gibi" şarkısındaki sözler, bir aşkın bitişinin ardından yaşanan acıyı ve hüznü çok dokunaklı bir şekilde ifade ediyor. Şarkının her dizesinde duyguların yoğunluğu ve acının derinliği hissediliyor.

Şarkının nakarat kısmındaki "gel, gel ne olur gittiğin yerden, hayat çok sert cekilmiyor sensiz" kısmı özlem ve acının yoğunluğunu vurguluyor. Şarkının genel teması yalnızlık, ayrılık, özlem ve umutsuzluk gibi duygular etrafında şekilleniyor. Ferhat Göçer'in duygusal yükü yüksek sesiyle ve içten yorumuyla bu şarkıyı çok dokunaklı bir şekilde seslendiriyor.

Şarkıda kullanılan betimlemeler ve metaforlar, dinleyiciye duygusal bir yolculuk vaat ediyor. Özellikle acı çekmenin, özlemenin ve hayatın zorluklarıyla başa çıkmanın iç içe geçtiği bir anlatım tarzı var. Sözlerdeki çaresizlik ve umutsuzluk hissi dinleyiciyi derinden etkiliyor ve şarkının duygu yoğunluğu ile içsel bir yolculuğa çıkartıyor.

Bu şarkıda Ferhat Göçer'in yürekten gelen yorumu ve duygu dolu sesi, dinleyicilere hem hüzün hem de umut veriyor. Şarkının akılda kalıcı melodisi ve etkileyici sözleriyle birlikte başarılı bir sanat eseri ortaya çıkıyor.

Geri