AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bir dosya nasil MP4 yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bir dosya nasıl MP4 yapılır?​

MKV videoları MP4 formatına dönüştürme nasıl yapılır?
- Adım #1: Buradan VLC Media Player programını indirin.
- Adım #2: Media menüsünden Convert / Save bölümünü açın.
- Adım #3: Add butonuna tıklayarak dönüştürmek istediğiniz dosyayı seçin.
- Adım #4: Profile bölümünden H.264 + Mp3 (MP4) formatını seçin.

Avi MP4 e nasıl dönüştürülür?​

AVI’i MP4’ye dönüştürme yöntemi
- Video yükle. Bilgisayar, iPhone veya Android cihazınızdan MP4 formatına dönüştürmek istediğiniz AVI videoyu seçin veya sürükle&bırak yapın.
- Dosyayı dönüştür. Videonuz yüklendi ve şimdi AVI’ten MP4’e dönüşüm işlemini başlatabilirsiniz.
- Videonuzu ayarlayın.
- Adım.
VOB dosyası nasıl oynatılır?
Bir VOB dosyasını açma işleminde VLC Player’ı Kullanmak; – Birinci adım; İnternet tarayıcısı açılır ve VLC Player, VOB biçimi türünden video dosyasını ücretsiz olarak bilgisayara indirilir. – İkinci adım; Bilgisayar indirilme işlemi tamamlanan VLC yükleyiciyi çalıştırılır. Bu işlem yapıldığında yükleme işlemi başlar.
BUP dosyası ne demek?
BUP Dosyası Nedir? Program hataları durumunda bir veri dosyasının otomatik olarak yüklenmesini sağlamak için bir dizi program tarafından kullanılan bir Backup yani yedekleme formatı için bir dosya uzantısıdır.

DVD uzantılı dosya nasıl açılır?​

Oynatmak istediğiniz diski sürücüye takın. Genellikle, disk otomatik olarak yürütülmeye başlayacaktır. Disk oynatılmazsa veya zaten takılı olan bir diski oynatmak istiyorsanız, Windows Media Player’ı açıp Player Kitaplığı’ndaki gezinti bölmesinden disk adını seçin.

VTS dosyası nasıl açılır?​

VTS dosyalarını açmanız gerektiğinde, dosyayı çift tıklatarak başlatın….Windows Bilgisayarında:
- Dosya simgesini sağ tıklayın.
- Açılır menüden “Özellikler” i seçin.
- “Dosya Türü” altında listelenen dosya türünü bulun.
Bup yapmak ne demek?
kısaltma (ing)backup. bir dvd içindeki ifo dosyasının backup dosyasıdır. ifo çizik mizik gibi nedenlerle okunamaz olduğunda bup kullanılır.

Geri