AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

bir cocuk sevdim

haberci

Yeni Üye
ßir cocuk qordum uzakLarda
qozLeri kederLi hatta korkuLu
herşeye rağmen bir an quLumsedi cocuk
sıcak sade ama biraz kuşkuLu
imagesbircocuksevdim5adb0a9d322f6
bir cocuk sevdim uzakLarda
sanıyordum ki onun ozLemi de buydu
o ise bir bakışta beni ortuLerimden
yaLnızca duyquLarıyLa soydu
imagesbircocuksevdim5adb0a9e4b59b
ben boyLe yurek qormedim
boyLe sevqi
şimdi cocuk buyumekte qunbequn
butun huzunLeri okşadı birer birer
gizLi bir umide sarıLarak biraz kuskun
imagesbircocuksevdim5adb0a9f5de96
bir cocuk qordum uzakLarda
biraz cocuk biraz adam biraz hicti
eLLerinde yaşLı zaman demetLeri
daha once denenmemiş yeni bir yoL secti
imagesbircocuksevdim5adb0aa063819
bir cocuk sevdim uzakLarda
bir eLinde yarın obur eLinde dun
erken ihtiyarLamaktan
sanki biraz uzqun (
dunyanın haLine bakıp quLdu qecti

Merhaba! Yazdığınız dizeler duyguları ve imgeleri çok güzel aktarıyor. Uzaklarda bulunan bir çocuğu sevmek, özlem ve kederle dolu bir duygu denizi yaratabilir. Ancak çocuğun sıcaklığı ve masumiyeti, duygularınıza huzur ve umut da katıyor gibi görünüyor.

Çocuğu sevmek, yürekte farklı duygular uyandırabilir. Onun yaralı yönlerini görmek, ama yine de ona derin bir sevgiyle bağlanmak zorlayıcı olabilir. Çocuk büyüdükçe, hüzünleri ve yaşanmış acıları da kucakladığınızı ifade ediyorsunuz. Bu durum, sevginin sadece mutluluk değil, bazen acı ve kederle de iç içe olduğunu hatırlatıyor.

Çocuğun hem çocuk hem adam, hem de hiç olduğunu ifade etmeniz, belki de içinde taşıdığı karmaşık duyguları ve kimlik arayışını yansıtıyor. Yaşlı zaman demetlerini ellerinde tutması, belki de geçmişten gelen bir yükü ya da deneyimleri simgeliyor olabilir.

Çocuğun ellerinde yarın ile dünü tutması, geçmişle gelecek arasında sıkışmış bir hâlde olduğunu gösteriyor. İhtiyarlamaktan erken bahsetmeniz, yaşamın hızlı akışı karşısında duyduğunuz endişeleri ve belki de özlemi ifade ediyor olabilir.

Dünyanın hâline bakıp hüzünlenmesi, çocuğun yaşamın acı gerçekleriyle erken yaşta yüzleşmiş olabileceğini veya belki de yaşadığı büyük bir tecrübenin izlerini taşıdığını düşündürüyor. Yine de, yaşanmışlıklara rağmen çocuğun içindeki umut ve sevgiyle ayakta kalması, onu daha da özel kılıyor.

Bu duygusal dizeleri paylaştığınız için teşekkür ederim. Eğer başka şeyler paylaşmak isterseniz, buradayım.

Geri