AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Bir belge nasil hazirlanir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bir belge nasıl hazırlanır?​

Belge oluşturma
- Word’ü açın. Word zaten açıksa Dosya > Yeni’ye tıklayın.
- Çevrimiçi şablon arama kutusuna mektup, özgeçmiş veya fatura gibi bir arama sözcüğü yazın. Bunun yerine, arama kutusunun altında İş, Kişisel veya Eğitim gibi bir kategori seçin.
- Önizlemesini görmek için bir şablona tıklayın.
- Oluştur’u seçin.

Microsoft Word 2016 nedir?​

Word 2016, profesyonel kalitede belgeler oluşturmanıza yardım etmek üzere tasarlanmıştır. Word ayrıca, belgelerinizi daha etkin bir şekilde düzenleyip yazmanıza da yardımcı olur. Word’de belge oluştururken, boş bir belgeyle başlamayı ya da işin çoğunu bir şablonun halletmesini tercih edebilirsiniz.
Telefonda Word’de ödev nasıl hazırlanır?
Deneyin!
- Cihazınızdaki indirme sitesine gidin: Windows cihazda Word’ü yüklemek için Microsoft Store’ya gidin. Android cihazda Word’ü yüklemek için Play Store’a gidin.
- Word mobil uygulamasını arayın.
- Microsoft Word veya Word Mobile’a dokunun.
- Yükle, Edin veya İndir’e dokunun.
Microsoft Word 2016 ana sekmeleri nelerdir?
Word programında 7 tane sekme vardır. Bunlar; Giriş, Ekle, Sayfa Düzeni, Başvurular, Postalar, Gözden Geçir ve Görünüm sekmeleridir.

Microsoft Word ne demek?​

Microsoft Word, 1983 senesinden geliştirilmiş olan merkezi Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan ve Bill Gates’in sahibi olduğu yazılım firması Microsoft tarafından Microsoft Windows ve Apple Macintosh işletim sistemleri tabanında çalışmak üzere yazılan ve dağıtımı yapılan bir sözcük işlemci programıdır.

Telefonda Word nasıl yazılır?​

Telefonda Word dosyası nasıl pdf yapılır?
Word dosyasını etiketli PDF olarak kaydetme
- Etiketli PDF olarak kaydetmek istediğiniz Word dosyasını açın ve ardından telefonunuzda Dosya simgesine.
- Dosya menüsünde Kaydet’e dokunun.
- Kaydet menüsünde Bu dosyayı dışarı aktar’a dokunun.
- PDF için bir konum seçin ve.

Geri