AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

bir aşk hikayesi

haberci

Yeni Üye
sonunu siz yazın
Guzel bir kızla yakışıklı bir erkek ilk goruşte birbirlerine aşık olmuşlarogunden sonra surekli goruşmuşleraşkları buyumuşgunleri boyle guzel gecerken erkeği savaşa cağırmışlarkız cok uzulmuş iki gozu iki ceşme ağlıyormuş gideceğigun gelmiş catmış kız cocuğa bir yuzuk uzatmış sakın demiş sakın bu yuzuğu parmağından cıkarmaeğer geri geldiğinde parmağında gormessem anlarımki beni unutmuşsuno zaman bu aşk biter cocuk takmış yuzuğu parmağına merak etme demiş bu yuzuğu hic cıkarmıycam parmağımdansonra gemiye binip gitmişkız hergun ağlıyormuş ya hic gelmesse diye Yıllar gecmiş kız umidini yitiriyormuş derken kasabaya bir haber gelmiş savaş bitti erkekler donuyor diye kasaba halkı kutlamalara başlamışkızda sevincten ağlıyormuş artık geliyor demiş icinden sonunda kavuşucazertesi gun gemi yanaşmış rıhtıma herkez heyacanla bekliyormuş sevdiklerini tabi kızda Gozleri o kalabalıkta sevdiği erkeği arıyormuşderken gozgoze gelmişler sevincten ikiside ağlıyormuş cocuk geminin merenlerinden hızlı hızlı inerken yuzuğu korkuluklara takılıp denize duşmuş cocuk kahrolmuş Nasıl olur ben yıllardır gozum gibi baktım bu yuzuğe şimdi nediycem sevdiğim kıza Arkadaşlar hikayenin sonunu şimdi sizlere bırakıyorum hepiniz bir son yazın daha sonra ben gercek sonunu yazıcam katılırsanız sevinirim

Geri