- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Bipte engelleme var mı?
Bip üzerinden istemediğiniz bir kişiyi engellemek için engellemek istediğiniz kişinin profiline girin ve sağ üst köşede yer alan üç nokta (…) işaretini tıklayınız. Daha sonra orada yer alan Engelle seçeneği seçeceğini kullanarak istediğiniz kişiyi engelleyebilirsini.Play Store’da BiP neden yok?
Kablosuz ağ erişiminiz yoksa, güçlü bir mobil veri bağlantınız olduğundan emin olun. Ardından, indirme işleminizi tekrar deneyin. 2. Adım: Play Store önbelleğini ve verilerini temizleyin Bu işlem, uygulamanın yeni bir başlangıç yapmasını sağlar ve sorunların düzelmesine yardımcı olabilir.
BİP de engelleyince ne olur?
BİP uygulamasında engellendiğinizde attığımız mesaj, görüntü ya da sese karşı tarafa iletilmez. Bu sebeple karşıda iki tik oluşmaz. Ayrıca uygulama üzerinden seli ya da görüntülü arama yaptığınızda karşınızdakine ulaşamazsınız.Bib nasil engellenir?
Sağ alt köşede yer alan ‘Daha Fazla’ seçeneğine dokunun. Ardından açılan sayfada ‘Ayarlar’ bölümüne tıklayın. ‘Engellenen kişiler’ seçeneğine dokunun. Hemen sağ üst kısımdaki engelleme işaretine tıklayın ve arzu ettiğiniz kişileri listeye dahil edin.
BiP’te Nasıl Durum Paylaşırım?
- BiP’i açın > DURUM’a dokunun.
- Durum yüklemek için Android’de sağ üstte tıklayarak, IOS’ta ise anlık video kamera için , galeriden fotoğraf ya da video paylaşmak için iconuna tıklayın. Dilerseniz fotoğraf veya videonuza başlık ekleyebilir ve düzenlemeler yapabilirsiniz.
BiP de durum paylaşımı nasıl yapılır?
BİP uygulaması ile sohbet ekranında metin yazma alanının sağında bulunan gülen surata tıklayarak CAPS ve çıkartma içeriğine erişilebilir. Metin yazma alanının solundaki ataç ikonuna tıklayarak ise fotoğraf, video, titreşim, konum ve kişi paylaşımı yapılabilir.
BiP ücretsiz nasıl indirilir?
BiP; Turkcell tarafından iOS ve Android kullanıcıları için geliştirilen, tüm operatör abonelerinin kullanabileceği anlık mesajlaşma uygulamasıdır. BiP; App Store, Google Play, ve Huawei AppGallery üzerinden ücretsiz indirilebilmektedir.Bipte durumu kimler görebilir?
Durumumu kimler görebilir? Kimlerin durumunu görebilirim? Durum güncellemeleriniz, telefon numarası telefonunuzun rehberinde kayıtlı olan ve sizin telefon numaranızı kendi rehberine kaydetmiş kişiler tarafından görülebilir.
BİP engeli nasıl kaldırılır?
Bip’de daha önce engellediğiniz bir kişinin engelini kaldırmak istemeniz durumunda ise yine aynı yolu takip etmeniz gerekiyor. Ancak bu kez son aşamada karşınıza çıkan sayfada engeli kaldır butonuna tıklamalısınız. Bu işlemin hemen ardından kişinin üzerindeki Bip engel kalkarak o kişi ile konuşabileceğinizi unutmayın.BİP de son görülme nasıl kapatılır?
Her mesajlaşma uygulamasında olduğu gibi BiP’te de son görülme özelliği var. Elbette bunu kapatma imkanınız da var….BiP’te son görülme nasıl kapatılır?
- Adım: BiP ayarlarına girin.
- Adım: Sohbet Ayarları’na tıklayın.
- Adım: Buradan “Son görülme” seçeneğini kapatın.