AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Biocan Dhppi Asisi Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Biocan Dhppi Aşısı Nedir?​

6 haftalık veya daha büyük yaştaki köpeklerde Distemper, Enfeksiyöz hepatitis, Parvovirosis, Parainfluenza, Enfeksiyöz laryngotracheitis, enfeksiyonlarına karşı aktif bağışıklık sağlamak amacıyla kullanılır.
Biocan l nedir ne işe yarar?
ENDİKASYON. 8 haftalık ve daha büyük köpeklerde gençlik hastalığı, bulaşıcı hepatit, bulaşıcı laringotrakeit, parvovirosis, parainfluenza ve en sık ortaya çıkan leptospira serovars (Leptospira icterohaemorrhagiae, Leptospira canicola, Leptospira grippotyphosa)’a karşı aktif immünizasyon.
Stanbuy ne demek?
Ingilizce-Türkçe Çeviri yedek, ihtiyat, yedekte bulunan şey/kimse/düzen. ask. hazır kıta. on standby = standby: yedekte/el altında hazır, emre âmade.

Wake up un anlamı nedir?​

wake up teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı Ben saat 6.30’da uyanmak zorundayım. – I have to wake up at 6:30. Tom çocukları uyandırmak istemedi. – Tom didn’t want to wake up the kids. Yedide uyandır lütfen. – Wake up at seven, please.
Dhppi Aşısı Nedir?
Köpek Distemper virus (Canine Distemper virus: CDV), köpek Adeno virus tip ı ve tip 2 (Canine Adeno Virus tip ı: CAVı ve tip 2: CAV2), köpek Parvo virus (Canine Parvo Virus: CPV) ve köpek Para-influenza virusa (Canine Para-influenza Virus: CPi) karşı kombine canlı aşı.
Drontal Dog ne işe yarar?
Bağırsak kurdu enfeksiyonu köpeklerde 3. haftalıktan sonra oluşabilir bu sebeple Drontal Dog ile tedavi yavru köpeklerde ancak 3 haftalıkan sonraki bir miks enfeksiyonun teşhisini takiben belirtilmiştir.

Stby ne demek türkçe?​

aman! vay! {z} benim.
Stand by 48 SL ne işe yarar?
600 ml/da. yabancı otların aktif büyüdüğü çiçeklenme öncesi devre. BİTKİ ADI: Kara, demiryolu kenarları, havaalanları, fabrika bahçeleri, tarihi alanlar, su ve drenaj kanalları, tarla kenarları v.s.
Wake Up ikinci hali nedir?
Wake fiili 2. hali ile örnek cümleler I woke up at 10:00 o’clock yesterday morning. (Dün sabah saat 10’da uyandım) Geçmiş zaman hali kullanılmıştır.

L Wake up at 7 ne demek?​

Wake me up at seven o’clock. Beni saat yedide uyandır.
DHPP Aşısı Nedir?
BİLEŞİMİ NOBIVAC DHPPi, hücre hattı doku kültüründe geliştirilmiş, attenüe-canlı; köpek Distemper virusu (CDV suş Onderstooport), köpek Adenovirus tip 2 (CAV2 suş Manhattan LPV3), köpek Parvo virus (CPV suş 154) ve parainfluenza virusu (CPi suş Cornell) suşlarını içerir.
Drontal hap ne işe yarar?
Drontal dog oral tablet, köpeklerde kancalı kurt ve şeritlerden kaynaklanan miks invazyonlardan korunma ve tedavide antihelmintik olarak kullanılır.

Geri