AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bingo nun sahibi kim?

Editör

Yeni Üye

Bingo nun sahibi kim?​

Hayat Kimya’nın bir markası olan ve 1987 yılında ev bakım ürünleriyle pazara giriş yapan Bingo, 30 yıldan uzun bir süredir temizlik ve hijyen alanında lider markalardan biri olmayı başardı.

Bingo israil mi?​

Pazara 1987 yılında giriş yapan Bingo, temeli o günlerde atılıp da hâlâ varlığını sürdürebilen yegane yerli sermayeli deterjan markası olmuştur.

ABC israil malı mı?​

ABC israil malı mı?
ABC Deterjan, 1972 yılında yurtiçi ve uluslararası pazarlara kimyasal hammadde üretmek üzere 0 yerli sermaye ile kurulmuştur. ABC Deterjan günümüzde Türkiye’nin ve bölgenin en deneyimli ve en güçlü temizlik ürünleri üreticilerindendir.

Peros israil malı mı?​

Peros 2005 yılında Adana’da kuruldu. Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde Beyaz Kağıt firması tarafından kurulan Peros, toz deterjan üretimiyle piyasaya girdi. Makine ve elde yıkama için temizlik ürünü üreten Peros kısa sürede Türkiye’nin tanınan deterjan markaları arasında yerini aldı.

Bingo deterjan kime ait?​

2001 yılında Hayat Kimya’nın, İzmit’te Türkiye’nin en modern, yüksek kapasiteli deterjan ve ev temizlik ürünleri tesisini üretime açmasıyla, Bingo, çatı markası altında geniş yelpazeli ürün gruplarıyla üretim yapmaya başladı. Üretim tesislerindeki kendi liman işletmesi sayesinde ihracatta da gücünü artırdı.

Peros markası kime ait?​

Peros markası kime ait?
Peros, 2005 yılında kurulmuş olan Beyaz Kağıt firmasının bir alt markası olarak deterjan ve yumuşatıcı üretiminde ön plana çıkan bir isimdir. Peros deterjan ve yumuşatıcı ürünleri, Adana Organiza Sanayi Bölgesi’nde üretilmekte olup, yüzde yüz yerli Türk markası olarak hizmet vermektedir.
Ace yerli mi?​
Ace, 1958 yılında kurulan Fater Group SpA bünyesindedir. Fater Group SpA İtalya merkezli Gruppo Angelini ve Amerika merkezli Procter & Gamble ortaklığına aittir. İtalya merkezli şirket İtalya, Portekiz ve Fas’ta üretim tesislerine sahiptir. Ürünleri 50’den fazla ülkede satılmaktadır.
Peros hangi ülkenin markası?​

Peros hangi ülkeye ait?​

Peros hangi ülkeye ait?

Peros sahibi kim?​

Peros markası Türkiye'ye aittir. 2005 yılında Adana'da kurulan Peros, Beyaz Kağıt firmasının bir alt markası olarak deterjan ve yumuşatıcı üretiminde öne çıkan bir markadır. Yerli sermayeyle kurulan Peros, Adana Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim yapmaktadır ve yüzde yüz yerli Türk markası olarak hizmet vermektedir. Peros'un sahibi Beyaz Kağıt firmasıdır.

Peros hangi ülkenin markası?​
Peros markası Türkiye'ye aittir.

Peros hangi ülkeye ait?​

Peros markası Türkiye'ye aittir.

Peros sahibi kim?​

Peros'un sahibi Beyaz Kağıt firmasıdır.

Geri