AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Binance tasfiye edildi ne demek?

Editör

Yeni Üye

Binance tasfiye edildi ne demek?​

Tasfiye, trader’ların ana sermayelerinden daha fazla miktarlarla işlem yapmak amacıyla borsalardan borç almalarıyla oluşur. Fiyat işlemlere karşı hesaplarının değerine yakın bir seviyeye (ya da önceden belirlenmiş bir miktara yaklaştığında) karşı çıktığında pozisyonlar tasfiye edilir.

BTC short ne demek?​

Aslında short pozisyon açtığınız kripto parada borçlandığınız anlamına gelir. Yani düşeceğini düşündüğünüz kripto parada borç alıp bunu ilerde değeri düşünce kapattığınızda kar etmiş olursunuz. Bugün 1 BTC’yi değeri 30 bin dolarken borçlandınız.

Isolated ne demek Binance?​

Isolated ne demek Binance?
Binance Marjin Alım Satımı artık çapraz marjin ve izole marjini desteklemektedir. Aşağıdaki görüntüdeki gibi, yeni alım satım sayfasında çapraz ya da izole seçeneğini belirleyebilirsiniz: İzole marjin modundaki marjin, her alım satım çiftinde bağımsızdır: Her alım satım çiftinin bağımsız bir izole marjin hesabı vardır.

Bitcoin de long short ne demek?​

Fiyatların yükseleceğine inanan yatırımcının oluşturduğu işleme uzun pozisyon veya long pozisyon açmak ya da “longlamak” denir. Yatırımcının fiyatın azalacağını hedefleyerek yaptığı işlemse kısa pozisyon veya short pozisyon ya da “shortlamak” olarak adlandırılır.

Binance Marjindeki Paramı nasıl alırım?​

Marjin Hesabından nasıl fon transfer edilir? (Web için)
- Binance hesabınıza giriş yapın.
- 2. Üst menüden [Cüzdan] – [Marjin] bölümüne gidin.
- 3. Transfer etmek istediğiniz varlığı bulun ve [Transfer] tuşuna tıklayın.
- Fonları göndermek istediğiniz bölümü (örneğin Çapraz Marjinden İtibari Para ve Spot Cüzdanına gibi) seçin.

Izole Marjindeki Paramı nasıl alırım?​

Izole Marjindeki Paramı nasıl alırım?
İzole Marjin Alım Satımı Nasıl Kullanılır?
- Giriş Yapın. Binance hesabınıza giriş yapın ve [Al-Sat] – [Marjin] seçeneklerine tıklayın.
- Teminat Aktarın.
- 3. Borç Alma. Ayrıca, teminat borç almak isterseniz [Borç Alma] ögesine tıklayın.
- Alım Satım.
- Geri Ödeme.

Marjinde Cross ne demek?​

Çapraz Marjin modunda, likidasyonları önlemek için mevcut bakiyenin tamamı otomatik olarak kullanılır. Mevcut bakiyenizdeki fonlar, aynı alım-satım hesabındaki birden fazla pozisyonda paylaşılır.

Tasfiye, traderların ana sermayelerinden daha fazla miktarlarla işlem yapmak amacıyla borsalardan borç almalarıyla oluşur. Fiyat işlemlere karşı hesaplarının değerine yakın bir seviyeye (ya da önceden belirlenmiş bir miktara yaklaştığında) karşı çıktığında pozisyonlar tasfiye edilir.

BTC short ise aslında short pozisyon açtığınız kripto parada borçlandığınız anlamına gelir. Yani düşeceğini düşündüğünüz kripto parada borç alıp bunu ilerde değeri düşünce kapattığınızda kar etmiş olursunuz.

Isolated, Binance Marjin Alım Satımında çapraz marjin ve izole marjini desteklemektedir. İzole marjin modunda her alım satım çiftinin bağımsız bir izole marjin hesabı vardır.

Bitcoin de long ve short ise fiyatların yükseleceğine inanan yatırımcının oluşturduğu işleme uzun pozisyon veya "long" pozisyon açmak denir. Fiyatın azalacağını hedefleyerek yapılan işlem ise kısa pozisyon ya da "short" pozisyon olarak adlandırılır.

Marjin Hesabındaki fonu nasıl alırım?
1. Binance hesabınıza giriş yapın.
2. Üst menüden "Cüzdan" - "Marjin" bölümüne gidin.
3. Transfer etmek istediğiniz varlığı bulun ve "Transfer" tuşuna tıklayın.
4. Göndermek istediğiniz bölümü seçerek transferi tamamlayın.

Izole Marjindeki fonu nasıl alırım?
1. Binance hesabınıza giriş yapın ve "Al-Sat" - "Marjin" seçeneklerine tıklayın.
2. Teminatınızı aktarın ve gerektiğinde borç alın.
3. Alım-satım yapın ve sonrasında geri ödemelerinizi gerçekleştirin.

Çapraz Marjin modunda ise likidasyonları önlemek için mevcut bakiyenin tamamı otomatik olarak kullanılır. Bu modda mevcut bakiyenizdeki fonlar, aynı alım-satım hesabındaki birden fazla pozisyonda paylaşılır.

Geri