- Konu Yazar
Binance Proya nasil geçilir?
Kullanıcılar, tercihlerine ve alım satım ihtiyaçlarına göre istedikleri an Lite ve Pro modlar arasında kolayca geçiş yapabilir. Uygulama modunu değiştirmek için sol üst köşedeki profil simgesine dokunmanız ve [Binance Lite] ögesinin yanındaki düğmeyi kaydırmanız gereklidir.Win 11 e nasıl yükseltilir?
Başlat > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Update’e gidip Güncelleştirmeleri denetle’yi seçerek Windows 11’in cihazınız için hazır olup olmadığını denetleyin. Cihazınızda yükseltme kullanılabiliyorsa ve devam etmek istiyorsanız, indirin ve yükleyin.5 hızlı ve kolay adımla başlayın: 1….
- Adım: Hesap Açmak İçin Kaydolun. Binance Uygulaması, Binance web sitesi veya Binance Masaüstü Uygulaması üzerinden e-postanız veya telefon numaranızla bir Binance hesabı oluşturun.
- Adım: Doğrulamayı Tamamlayın.
- Adım: Kripto Yatırın.
- Adım: Kripto Alın.
- Adım: Binance Ürünlerini Keşfedin.
Binance Lite Pro farkı nedir?
Binance Lite Pro farkı nedir?Binance Lite, kripto alım satımına yeni başlayan kullanıcılar için uygundur. Binance Professional ise profesyonel kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak üzere Vadeli İşlemler Alım Satımı, Opsiyon Alım Satımı ve Marjin Alım Satımı gibi çeşitli alım satım işlevleri sunmaktadır.
Binance Nft nedir nasıl kullanılır?
Binance Nft nedir nasıl kullanılır?Binance NFT’ye gidin ve hesabınıza giriş yapın. [Kullanıcı Merkezi] – [Çekme] tuşuna tıklayın. 2. [NFT Varlığı] veya [Gizemli Kutular] bölümünden çekmek istediğiniz NFT’leri seçin ve [Onayla] tuşuna tıklayın. Açılmamış Gizemli Kutuların çekilemeyeceğini lütfen aklınızda bulundurun.