AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Binance P2P odeme yontemi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Binance P2P ödeme yöntemi nedir?​

Binance P2P olarak, işlemlerin güvenliğini garanti altına alırken kriptoya kolay erişim ve sorunsuz bir itibari para-kripto alım satım deneyimi sunmayı amaçlıyoruz. Kullanıcılar, VIP seviyelerine göre itibari parayla P2P işlemlerinde SIFIR işlem ücreti fırsatından ve diğer işlem ücreti indirimlerinden faydalanabilir.

P2P emri nedir?​

Merkezi kontrole ihtiyaç duymadan, iki veya daha fazla bilgisayarın veri paylaşmak amacıyla birbirine bağlandığı ağ protokolüne Peer-to-Peer ya da P2P denir. Eşler, herhangi bir otoriteye ihtiyaç duymadan ya da merkezi kontrol olmadan kendilerine ait veri depolama donanımlarını ağın kullanımına açarlar.
P2P işlemleri, doğrudan iki kullanıcı arasında gerçekleştirilen alım satım işlemleridir. Bu da itibari paraların yalnızca alıcı ve satıcının ödeme yöntemi eşleştiğinde iki kullanıcı arasında sorunsuz bir şekilde transfer edilebileceği anlamına gelir.
P2P nedir OKEX?
P2P yani Peer to Peer Türkçe’ye Eşler Arası Dağıtım olarak çevrilir. P2P terimi taraflar arasında dijital varlık veya verileri transfer etmek, paylaşmak için kullanılır. P2P, 1999 yılında eşler arası müzik dosyaları alışverişine olanak sağlayan Napster uygulamasının piyasaya sürülmesiyle popüler hale geldi.
Binance ödeme yöntemi nedir?
Binance P2P, dünyanın her yerindeki kullanıcıları doğrudan kendi aralarında kripto para alım satım işlemleri yapabilmeleri için bir araya getiren bir eşler arası kripto para platformudur. 150’den fazla ödeme yöntemi ve sıfır komisyonla, yerel para biriminizle kripto alıp satabilirsiniz.

Binance P2P den paramı nasıl alırım?​

Binance.com adresindeki Binance hesabınıza giriş yapın.
- “Kripto Al” sekmesine tıklayın ve P2P alım satım arayüzüne girmek için “P2P Kripto Borsası”nı seçin.
- Satın alma sekmesinde “BTC”yi seçin.
- Miktarı girin, ödeme yöntemi olarak “banka transferi”ni seçin, ve “Hemen Al”a tıklayın.

Binance P2P emri nedir?​

Emir nedir? Emir alıcı ve satıcının üzerinde anlaştığı, vaat edilen bir alım satımdır. Binance P2P, vaat edilen varlığın serbest bırakılmasını her iki taraf da kabul edene kadar varlığı kilitleyip emanet hizmeti sağlayarak alım satımı kolaylaştırır.
Kripto para cüzdanı, internet üzerinde bir dijital para olarak kabul edilen Bitcoin ile hayatımızda yerini almıştır. Bu kimlik sayesinde kişiler P2P (Peer to Peer) eşler arası iletişim sağlayarak birbirlerine dijital varlık (para) olarak bilinen Bitcoin vb. diğer kripto para transferlerini gerçekleştirebilir.
P2P cüzdan nedir?
P2P ticareti nedir?
‘Peer-to-peer’ (P2P) ticaret, bir alıcı ve satıcının çevrimiçi bir pazar yeri ve emanet hizmetlerinin yardımıyla doğrudan kripto ve fiat varlıklarını değiştirdiği bir ticaret şeklidir.

Binance ye nasıl para yatırılır 2021?​

Yatırma işlemini destekleyen bir ATM kullanarak bir banka hesabına nakit ya da çek yatırmak da mümkündür. Binance P2P’de ATM’ye nakit yatırarak kripto para almak ya da satmak için “Bankaya Nakit Yatır”ı seçin. ATM’den yatırılan nakitler hemen ya da bir iş günü içinde karşı tarafa ulaşır.

Geri