AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Binance geri odeme kuponu ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Binance geri ödeme kuponu ne demek?​

Kupon başarılı bir şekilde kullanıldığında, geri ödeme ödülünüz etkinleştirilecektir. İlgili ürünün alım satım komisyon tutarına karşılık gelen günlük geri ödeme, alım satım işleminizin ertesi günü USDT cinsinden spot hesabınıza her gün yatırılacaktır.

Nakit kupon ne demek?​

Nakit kupon, bu kuponu bozdurduğunuzda ilgili hesabınıza yapılan bir airdrop’tır. Bu kupon farklı ürünler için kullanılabilir (spot, P2P, vb.). Geri ödeme kuponu, alım satım komisyonu kesintileri için kullanılabilir.
Binance Komisyon geri ödeme oranı nedir?
Basitçe söylemek gerekirse, Binance size tüm tavsiyelerinizin alım satım ücretleri üzerinden komisyon verir. Bu, tavsiyelerinizden biri işlem ücretlerine 100$ harcarsa, 20$ nakit geri ödeme alacağınız anlamına gelir.

Binance 100 dolar geri ödeme kuponu nedir?​

Adım: Arkadaşınız Binance hesabı oluşturup Kimlik Doğrulamasını tamamladığında ve kaydolduğu tarihten itibaren 14 gün içinde 50 $’dan fazla tutarda bir yatırma işlemi gerçekleştirdiğinde her ikiniz de 100 USDT alım-satım komisyonu geri ödeme kuponu kazanırsınız.

Binance borç al ne demek?​

Normal koşullar altında, kullanıcılar marjin platformundan manuel olarak ödünç alacak ve manuel olarak geri ödeme yapacaktır. Otomatik borç alma: Kullanıcının maksimum kaldıracına göre kripto varlıkları otomatik olarak borç alarak bir alım/satım emri verin. Kısacası, “borç alma + (normal) emir” anlamına gelir.
Lite referans nedir?
Binance Lite Referans Modu ile Tanışın: Alım-Satım Komisyonlarınızdan Kişi Başı 100 USDT Geri Ödeme Kazanmak ve 130.000 $ Değerindeki Ek Ödül Havuzunu Paylaşmak için Arkadaşlarınızı Davet Edin.
BtcTurk’ün sosyal medya hesaplarında yayınlanan ve ayrıca kullanıcılara mail yoluyla iletilen indirim kuponunu kullanarak 24 saat boyunca tüm işlem çiftlerinde komisyonsuz alım satım yapabilirsiniz. Kupon kodunu 24 Nisan’a kadar dilediğiniz gün etkinleştirebilirsiniz.
BtcTurk’ten kullanıcılarına, 3 ay boyunca geçerli, aktifleştirdikten sonra 24 saat boyunca komisyonsuz alım satım yapabileceğiniz kupon kodu: BTCTURKHEDIYE.
Binance komisyon oranı ne kadar?
Alım Satım Komisyonları Alım satım komisyonlarınızı ödemek için BNB (Binance Coin) kullanmazsanız, her alım satım işleminden %0,1 standart komisyon alınır.

Binance referans komisyonu ne kazandırıyor?​

Örneğin referans olduğunuz kişiler aylık 15.000 USDT komisyon ödediği zaman siz 4.500 USDT komisyon geliri elde edersiniz. Binance de sizlere ek olarak 1.500 USDT bonus verir ve toplam aylık komisyon geliriniz 6.000 USDT olur. Hacimlere aylık olarak bakılır ve bonuslar aylık dağıtılır.

Binance geri alma nedir?​

Ürünün süresi dolduktan sonra geri alma: katılım sağlanan ürünün vadesi geldiğinde varlıklarınız zincirden geri alınacaktır ve bu belirli bir kilit açma süresini gerektirir. Tokenlerin kilidinin açılması 1 gün ve fonların geri alınması da 1 gün sürer.
Binance borç alma nasıl oluyor?
Binance’te Fonlar Nasıl Borç Alınır?
- Binance hesabınıza giriş yapın ve yukarıdan [Cüzdan] – [Marjin] – [Borç Al] öğesine ya da borç almak istediğiniz varlığın yanına tıklayın.
- Borç almak istediğiniz varlığı seçin ve tutarı girin.

Binance otomatik borç alma nedir?​

Otomatik borç alma: Kullanıcının maksimum kaldıracına göre kripto varlıkları otomatik olarak borç alarak bir alım/satım emri verin. Kısacası, “borç alma + (normal) emir” anlamına gelir. ○ Not: Emir verildiğinde borç alma tamamlanır ve borç alma emrin gerçekleşmesine bağlı değildir.

Geri