AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Binance emir suresi doldu ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Binance emir süresi doldu ne demek?​

Emir tetiklendiğinde, anında ikinci marjin denetimi gerçekleştirilecektir; bu durumda, yetersiz marjin bakiyesiyle sonuçlanan bir zarar varsa ya da bir miktar marjin bakiyesi vadeli işlemler hesabından transfer edilmişse, emir durumu süresi (vadesi) dolmuş olarak gösterilir.
Açık Emir neden gerçekleşmiyor?
Sizin sıranız gelene kadar alıcı olmazsa borsada satış emriniz gerçekleşmez. Yani emrin gerçekleşmeme sebebi sizin sattığınız seviyeden hisseyi alan kimsenin olmamasıdır. Satış emrinin gerçekleşmemesinin ikinci sebebi hissenin taban fiyattan işlem görmesidir.

Limit emri ne demek?​

Limit emir sadece senin belirlediğin limit fiyatından veya daha iyi bir fiyattan işlem yapmanı sağlar. 👉 Ancak bir emrin gerçekleşebilmesi için bir alıcı bir de satıcı olması gerekir.
Stop satış nasıl yapılır?
Stop piyasa satış emri verebilmek için Gelişmiş Al-Sat ekranında Stop emir tipini seçin ve SAT sekmesine geçin. Tetikleme fiyatı kutusunun solundan Piyasa (P) seçeneğini seçin ve tetikleme fiyatınızı girin. Stop limit satış emirlerinde tetikleme fiyatı, emir defterindeki en iyi satış emrinden düşük olmalıdır.
Limit emri yalnızca piyasa fiyatının sizin limit fiyatınıza ulaşması durumunda gerçekleşecektir. Piyasa fiyatı belirlediğiniz fiyata ulaşmazsa, limit emriniz açık kalmayı sürdürecektir.
Binance emirden komisyon alıyor mu?
Alım satım komisyonlarınızı ödemek için BNB (Binance Coin) kullanmazsanız, her alım satım işleminden %0,1 standart komisyon alınır. BNB kullanmak, alım satım komisyonlarınızda indirim sağlar. Varsayılan olarak, hesabınızda BNB tuttuğunuzda alım satım komisyonları BNB bakiyenizden otomatik olarak düşülür.

Paribu açık emir ne demek?​

Alış/Satış Emrim Gerçekleşmedi Alım ya da satım teklifiniz, belirttiğiniz fiyatta karşılık bulmuyorsa, emriniz Açık Emir olarak belirttiğiniz fiyatta pozisyon tutmaya devam eder. İşleminizin gerçekleşmesi ancak başka bir kullanıcının teklifinizi talep ettiğiniz fiyattan karşılaması ile mümkün olacaktır.
Piyasa emri mi limit emri mi?
Bir piyasa emri, hemen alım ya da satım yapmak için verilen bir talimattır (o anki piyasa fiyatından). Bir limit emri, emir gerçekleştirilmeden önce fiyatın belirli bir sınıra ulaşmasını beklemek üzere verilen bir talimattır.

Borsa stop loss nasıl yapılır?​

Stop ve limit borsalarda sık kullanılan şartlı bir emir türüdür. Bu emir türünde trigger olarak bir fiyat belirlenir. Alış işlemi için önceden verilen stop-limit emirlerinde en düşük satış fiyatı belirlenen fiyatın üstüne çıktığı zaman otomatik alış emri oluşur. Stop limit emri ile yükseliş kazanılabilir.
Binance tr satma işlemi ne kadar sürer?
Normalde, Binance’in çekim işlemini başarıyla yayınladığını gösteren bir TxID (İşlem Kimliği) 30 ila 60 dakika içinde oluşturulur. Ancak, işlemin onaylanması yine de biraz zaman alabilir ve fonların gönderilen cüzdana yatırılması da daha uzun bir zaman alabilir.
bu şekilde 100 usdt kullanarak yapılan 5x kaldıraçlı bir işlem için piyasa yapıcı ise 500/100×0.02’den 0.1 usdt komisyon ödersiniz. hesabınızda bnb tutarsanız ve futures hesabınızı ”size vereceğim %10 indirim ” kodu ile açarsanız komisyon toplamda yaklaşık %20 daha az olacaktır.
Fee ücreti ne demek?
İşlem ücreti, işlemlerin doğruluğunu onaylayarak doğru, güncel bir blockchain defteri tutma işini yapan kişilere yapılan ödeme olarak tanımlanır. Tipik olarak, banka kullanarak para gönderdiğinizde veya bir işletme olarak para aldığınızda, bankaya EFT, havale vs bir ücret ödersiniz.

Geri