AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

BIM 20 Yil Cekilisi dogru mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

BİM 20 Yıl Çekilişi doğru mu?​

25’inci yılımız nedeniyle ya da başka bir vesileyle hediye, ikramiye vermek veya çekiliş yapmak gibi uygulamalarımız yoktur. Değerli müşterilerimize bu konuda sosyal medyada dolaşan kötü niyetli mesajlara itibar etmemeleri gerektiğini önemle hatırlatırız.”

BİM hediye kutusu gerçek mi?​

BİM hediye kutusu gerçek mi?
Dolandırıcılar “BİM’den 300 TL değerinde hediye çeki kazandınız, 24 saat içinde müşteri hizmetlerini arayınız,0888298****” mesajlarını EFM adlı SMS servisinden gönderiyorlar. Mesajda verilen numarayı ararsanız telefon faturanıza yansımak üzere sizden bir miktar para çekiyorlar.

BİM hediye çeki ne kadar?​

Kullanım şekli olarak hediye çeki sunulmaktadır. Fiziki hediye çekinin 50 TL, 100 TL, 150 TL ve 200 TL’lik gibi dilediğiniz tutarda hediye çeki kodlar ile paylaşılmaktadır. Bu tutarlar ister tek seferde ister birden fazla alışverişte de kullanılabilmektedir.

BİM kaçıncı yıl dönümü?​

BİM kaçıncı yıl dönümü?
Türkiye’nin organize perakende sektöründe pazar payı en yüksek şirket olan BİM Birleşik Mağazalar AŞ, faaliyetlerine 1995 yılında 21 mağazayla başlamıştır. BİM’in ana ilkesi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin yüksek kalite ve en uygun fiyat ile tüketiciye ulaştırılmasıdır.

BİM alışveriş kartı veriyor mu?​

Bölge merkezlerimiz ve tüm mağazalarımızdan Hediye Kartınızı temin edebilirsiniz. BİM Hediye Kartı yüklenebilir bakiyeli olup tüm mağazalarımızda geçerlidir. Yüklenebilir bakiyeli kartlara en az 100 TL olmak üzere istenilen miktarda yükleme yapılabilir. Kartlar, bakiyesi bitene kadar birden fazla kullanıma açıktır.

Ülker 80 yıldönümü anketi doğru mu?​

Ülker 80 yıldönümü anketi doğru mu?
Bir dolandırıcılık girişimidir. Eğer Whatsapp Ülker 80. yıldönümü mesajı aldıysanız bu mesajdaki linke dokunmayın ve arkadaşlarınıza göndermeyin. Zaman zaman Ülker, Bim, Turkcell, Adidas gibi markaların adları kullanılarak bu tür dolandırıcılık girişimleri Whatsapp uygulaması üzerinden kişilere ulaşmaktadır.

BİM kart kaç TL?​

BİM hediye kartları 2022 yılı içinde bütün şubelerde bulunuyor. Hediye kartlarının içine peşin para yükleniyor. Bütün mağazalarda geçerli olan kartlara en az 100 TL yüklemek gerekiyor. 100 TL yükleme yapmak alt sınır üst sınırı ise yok.

BIM para nasıl alınır?​

BIM para nasıl alınır?
BİM marketlerde geçerli sosyal yardım kartı almak isteyen ihtiyaç sahiplerinin başvuru formundaki ön ödemeli kart(sosyal yardım kartı) seçeneğini işaretlemeleri gerekiyor. Başvurular; e-devlet üzerinden de hızlı bir şekilde yapılabiliyor.

Hayır, BİM'in 20. yıl çekilişi gibi bir uygulaması yoktur. Şirket, 25. yılını ya da herhangi bir vesileyle hediye, ikramiye verme veya çekiliş yapma gibi bir planı bulunmadığını açıkça belirtmiştir. Bu konuda sosyal medyada dolaşan kötü niyetli mesajlara itibar edilmemesi konusunda uyarıda bulunmuştur.

BİM'in hediye kutusu konusuyla ilgili yapılan dolandırıcılık girişimlerinden biri de 300 TL değerinde hediye çeki kazandığınızı söyleyen mesajlardır. Bu tür mesajlara itibar edilmemeli ve verilen numaralar aranmamalıdır. Dolandırıcılar, bu tür mesajlar aracılığıyla insanların telefon faturalarından para çekmeye çalışmaktadır.

BİM, hediye çeki olarak kullanılabilecek fiziki hediye çeklerini 50 TL, 100 TL, 150 TL ve 200 TL gibi çeşitli tutarlarda sunmaktadır. Bu hediye çekleri istenilen sayıda alışverişte veya tek seferde kullanılabilir.

BİM, 1995 yılında 21 mağaza ile faaliyetlerine başlamıştır. Türkiye'nin organize perakende sektöründe en yüksek pazar payına sahip olan BİM, temel gıda ve tüketim mallarını yüksek kalite ve uygun fiyatlarla tüketicilere ulaştırma ilkesiyle hizmet vermektedir.

BİM, hediye kartları sunmaktadır. Bu hediye kartları, bakiye yüklenebilen kartlardır ve tüm mağazalarda geçerlidir. En az 100 TL olmak üzere istenilen miktarda yükleme yapılabilmektedir. Kartlar, bakiyeleri bitene kadar birden fazla kullanıma uygundur.

BİM marketlerinde sosyal yardım kartı almak isteyen ihtiyaç sahipleri, başvuru formunda ön ödemeli kart (sosyal yardım kartı) seçeneğini işaretlemelidirler. Başvurular e-devlet üzerinden de hızlı bir şekilde yapılabilmektedir.

Geri