AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bilnet Bilfen Ayni mi?

Editör

Yeni Üye

Bilnet Bilfen Aynı mi?​

Eğitimde iki ayrı markamız var. Biri Bilfen Okulları, diğeri ise ikinci yılını tamamladığımız Bilnet Okulları. Bilfen Okulları önümüzdeki yıl 32 anakolu, 19 ilkokul,18 ortaokul ve 18 lise ile eğitim hayatında olacak. Bilnet Okulları’nın da şu anda Türkiye’nin farklı illerinde 13 tane kampüsü var.

Bilnet kime ait?​

Ufuk Işık – Kurucu – Bilnet Okulları Beylikdüzü | LinkedIn.

Bilnet Okulları Genel Müdürü Kimdir?​

Bilnet Okulları Genel Müdürü Kimdir?
BEYZA HIZAL – Müdür – Bilnet Okulları | LinkedIn.

Biltest ve Bilfen aynı mı?​

Biltest ve Bilfen aynı mı?
Bilnet Okulları A.Ş. Bilfen Şirketler Grubunun yeni markası olan Bilnet Okulları, 2017 – 2018 eğitim – öğretim döneminde açılıyor. Bilfen Okullarının akademik desteği ile 2017 – 2018 eğitim – öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak Bilnet Okulları ilk kampüslerini Ankara, Samsun, Malatya, Sakarya ve Hatay’da açıyor.

Bilnet Bursluluk Sınavı 2022 ne zaman?​

Türkiye genelinde birçok kampüsü bulunan Bilnet Okullarında, 15-16 ve 22-23 Ocak 2022 tarihlerinde, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12.sınıf öğrencilerine ücretsiz ”Kayıt Kabul Sınavı” yapılacaktır. Sınav, COVID-19 tedbirleri kapsamında ateş ölçümü ve HES kodu sorgulaması eşliğinde yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Biltest kimin?​

Faruk TATAR BİLFEN Eğitim Kurumları A.Ş. bünyesinde BİLFEN Yatırım ve Geliştirme Koordinatörü ve BİLFEN şirketler grubunun 2. okul markası olan Biltest okulları Genel Müdürlüğü yaptı. Şuan Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları CEO’su olarak devam etmektedir.

Bilfen kimin?​

Bilfen kimin?
Türkiye’deki kolej ve üniversite sınavlarında başarı sıralamasında ilk sırada yer alan BİLFEN okullarının sahibinin ismi Osman Öztürk’tür. Şu anda Bilfen’in başında yönetim kurulu başkan vekili olarak Fatih Öztürk yer alıyor. Bilfen 1988 yılında kuruldu.

Bilfen Fen Lisesi iyi mi?​

Bilfen Fen Lisesi iyi mi?
3 adet ilkokul (ingilizce-almanca) en az 3 adet anaokulu, kolej ve lise bölümleriyle ülkemizin en büyük özel okullarindan biri. halen yeni okullar yaptirmakta olan ve yakinda da üniversitesinin açilmasi beklenen okullar zinciri. adanada da aynı isimle böyle bir okul vardır.

Bilfen Okulları kime ait?​

Okulculuk hizmetlerine 1972 yılında Ortaköy’deki Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesini devralarak başlayan kurucumuz Osman ÖZTÜRK, eğitim – öğretim faaliyetlerini 1988 yılından bu yana Bilfen markası adı altında sürdürmektedir.

Bilnet bursluluk sınavı ne zaman?​

Okul 2021 yılında bursluluk sınavlarını randevu sistemi ile gerçekleştirdi. Bilnet Okullarının 2022 kayıt kabul ve bursluluk sınavı tarihlerini 15-16-22-23 Ocak olarak belirledi. Sınıf seviyesine göre farklılaşan tarihleri detaylar kısmından öğrenin. Formu doldurarak başvurunuzu tamamlayın!

Isabet bursluluk sınavı ne zaman?​

Isabet bursluluk sınavı ne zaman?
İsabet Okulları 2022 İsabetli Olma Sınavını 7, 8, 9 Ocak ve 18, 19, 20 Şubat 2022 tarihlerinde düzenleyecek. Sınava 4, 5, 6 ve 7. sınıfta okumakta olan öğrenciler katılabilecek. Sınavda başarılı olan öğrenciler %100’e varan burs imkanından faydalanabilecek. Sınav ücretsiz gerçekleştirilecek.

Bilnet Okulları, Bilfen Okulları'nın yan kuruluşu olarak 2017-2018 eğitim-öğretim döneminde açılmış olan bir eğitim kurumudur. Bilnet Okulları, Bilfen Grubu'nun akademik desteğiyle hizmet vermektedir. Bilnet Okulları'nın Türkiye'nin farklı illerinde 13 kampüsü bulunmaktadır. Genel Müdürü Beyza Hızal'dır.

Bilnet Okullarında 15-16 ve 22-23 Ocak 2022 tarihlerinde 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz "Kayıt Kabul Sınavı" yapılacaktır. Sınav, COVID-19 tedbirleri kapsamında yüz yüze ve belirli önlemlerle gerçekleştirilecektir.

Bilfen Okulları ise Türkiye'deki kolej ve üniversite sınavlarında başarı sıralamasında öne çıkan bir okul grubudur. Bilfen Okullarının sahibi Osman Öztürk'tür ve halen yönetim kurulu başkan vekilliğini Fatih Öztürk yapmaktadır. Bilfen, 1988 yılında kurulmuştur.

Bilfen Fen Lisesi, ülkemizin en büyük özel okullarından biri olup, ilkokul, anaokulu, kolej ve lise bölümleri ile hizmet vermektedir. Bilfen aynı zamanda yeni okullar açmayı ve üniversite seviyesine kadar eğitim vermeyi hedeflemektedir.

Isabet Okulları ise 2022 İsabetli Olma Sınavını 7, 8, 9 Ocak ve 18, 19, 20 Şubat 2022 tarihlerinde düzenleyecektir. Sınav 4, 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri için yapılacak olup, başarılı olan öğrenciler %100'e varan burs imkanından faydalanabilecektir. Sınav ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir.

Geri