AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bilinc Sıcraması

haberci

Yeni Üye
Bilinc Sıcraması 2019,
Bilinc Sıcraması nedir,
2019 Bilinc Sıcraması nasıl olacak
2019'de buyuk bir bilinc sıcraması olacak
Son birkac yılda kişisel gelişim konusuyla ilgilenenlerin sayısında gozle gorulur bir artış yaşanırken, bu alanda en buyuk ilgiyi kuantum uzerine yapılan calışmalar cekiyor Artık hemen herkesin uzerinde hemfikir olduğu bir şey var o da kendi duşuncelerimizin ve secimlerimizin hayatımızın gidişatını onemli olcude etkilediği
Yani ’ne duşunursek oyuz’ Kuantum fiziği de bu tezi sağlam temellere oturtuyor İzmir ve İstanbul’da kurduğu Kuantum Eğitim Danışmanlık Merkezi’nde profesyonel kuantum kocluğu yapan ve bu işin eğitimini veren, ’Kuantum Sıcraması’, ’Kuantum Kocluk Programı’ ve ’Kuantum Diyarında Kelebekleri Ozgurleştirmek’ adlı kitapların yazarı Nilda Ferhan Efecınar, hayatını değiştiren kuantumu şimdi geniş kitlelere yaymaya calışıyor Ancak bu yayılma sandığımızdan daha hızlı bir şekilde gercekleşiyor o kadar ki Efecınar’a gore coklu evrenlerin varlığı kanıtlanırsa kuantum fiziği demode bile kalabilir Efecınar, takvim yaprakları 2019’leri gosterdiğindeyse insanlığın bir bilinc sıcraması yaşayacağını soyluyor
Kuantum fiziğini, klasik fizikten ayıran farklar nelerdir?
Klasik fizik, madde ve enerjiyi ayrı tutardı 1930’larda kuantum araştırmaları Max Planck’ın ışığı incelenmesiyle başladı Planck; ’foton kutlesiz bir enerjidir ve her kutlesiz enerji kutleli enerjinin formunu değiştirir’ dedi ki bu cok onemlidir Yani duşuncelerimiz kutlesiz bir foton ve enerjidir Bu enerji, kutleli olan kendi bedenlerimiz de dahil olmak uzere yaşantımızı değiştirebilecek guce sahip Kuantum, ’madde diye bir şey yoktur, madde denilen her şey yoğunlaşmış enerjidir’ diyor Klasik fizik ise insan zihninin evrenin şekillenmesinde hicbir şekilde etkisinin olmadığını soyluyor Buna gore evren bir saat gibi işler, belli bir mekaniği vardır, insanoğlu bu evrene gelir, yaşar ve gider Kuantum fiziği ise bu evrenin şekillenmesinde ve yaşamın yonlenmesinde kuantum enerjinin cok buyuk bir etkisi olduğunu soyler En yoğun enerji de duşunce olarak adlandırdığımız insan zihnidir Buna gore insanlar bircok secenek arasından birini secebiliyorlar ve onları yaşayabiliyorlar
Kuantuma olan ilgi son yıllarda neden bu kadar arttı?
Cunku bugune kadar daha kaderci bir zihniyet soz konusuydu Duşunun, bir anda birileri ’Siz kendi hayatınızı kendiniz bicimlendiriyorsunuz’ demeye başladı Uzun sure bir catışma oldu, bunun altında yatan sebeplerden biri de din ve bilimin kavgası Bugune kadar gelişen materyalist sistemin tamamen karşıtı olan bir duşunce sistemi olduğundan ortaya cıkmasının geciktiğini duşunuyorum
Bilim cok cabuk ilerliyor, kuantum fiziğinin bir adım sonrasından bahsetmek mumkun mu?
Doğru, gecen yıl CERN’de yapılan deneyde bilim adamları ’Higgs bozonu’ parcacığını yani Tanrı zerreciğini arıyorlardı Kuantum felsefesinin bir adım sonrası coklu evrenler Eğer Higgs parcacıklarının var olduğu kanıtlanırsa o zaman coklu evrenlerden soz edebileceğiz Kuantum fiziği der ki; ’bir suru olasılık vardır, sen bunlardan birini secer ve yaşarsın’ Yeni kuantum fiziği ise; ’hem su, hem kola hem de kahve icmek istiyorsan evrenlerden birinde su, birinde kahve, diğerinde de kola icersin’ diyor Akıl karıştırıcı bir durum, paralel evrendeki kendimizden nasıl haberdar olacağız, belki de karadeliklerden bir geciş olacak Şu an bildiklerimizle bunlardan haberdar olunamıyor
BİR ADIM SONRASI PARALEL EVRENLER
2019 yılında kıyamet kopacağına inananlar var Kuantum duşunce sisteminde bunu nasıl yorumluyorsunuz?
Kıyametten bahsediyorlar ama bu bildiğimiz anlamda değil ’Kıyam etmek’ ayağa kalkmak, uyanmak, uyanış anlamına geliyor Zaten bu surec başladı Evrende sadece biz yokuz, uzaylılar gibi farklı varlıklar da soz konusu ve belki de bu donemde onlarla bağlantıya gecilecek Beklenen ’kıyamet’ bu dunyanın yok olması değil, zihnin farklı bir algılayış modeline gecmesi şeklinde olacak Maya takvimi 2019 yılında bitiyor İşte tam o yıllarda buyuk bir bilinc sıcraması olacak Buna bir nevi ’aydınlanma cağı’ da diyebiliriz
Peki, bu bilinc sıcramasını yapamayanları neler bekliyor?
Ruhsal olarak sıkıntı cekeceklerini duşunuyorum Cunku onlar, korku ve endişe alanına inecek Guven ve sevgi enerjisini yaşayan kişilerse, gecişi cok rahatlıkla yapabilecek Zihnimizin daha yuksek potansiyelini kullanacağımız, aydınlık bir donem başlayacak Aslında boyle bir gecişin olacağı donemi yaşayacağımız icin cok şanslı olduğumuzu duşunuyorum
KRİSTAL COCUKLAR BİZİ GECİŞE HAZIRLIYOR
Bir de kristal cocuklardan bahsediliyor, bu cocukların 2019 ile bağlantısı nedir?
Kristal cocuklar, Indigo cocuklardan sonra gelen kuşak Genetik ve duşunce olarak cok farklılar Aslında onlar bizlere bir şeyler oğretmek, 20192019 yıllarında beklediğimiz geciş alanına hazırlanmamız icin geliyor Beynimizin bazı bolgelerini kullanmadığımızdan kozmik alan bilgilerinin olduğu bolgeden o bilgileri henuz alamıyoruz Ama bu cocuklarda bu yetenek var Telekinezi, telepati gibi yeteneklere sahip bir gruptan bahsediyoruz
Kirli zihinler kuantumla nasıl temizleniyor?
Siz kuantum kocluğu da yapıyorsunuz, bu sistem nasıl calışıyor?
Kişiler aslında ne yapmaları gerektiğini bilincaltı duzeyde bilir, ancak zihin bunu bilmez Cunku ego kafasını karıştırır Zihin gecmişte yaşadığı deneyimlere gore olayları farklı olarak algılamaya meyillidir Geneller, carpıtır ya da bozar ’Ne yapsam başarılı olamıyorum’, ’kimse beni sevmiyor’ vs hepsi bir inanc sistemidir Kuantum kocluğunda akıllıca sorularla kişinin asıl yaşadıklarını yuzeye cıkartırız Sorularla bu kişilerin inanc sistemlerini ilk once bilinc duzeyinde erozyona uğratıyoruz Sonra diğer kocluklarda olmayan bir şey yapıyoruz ve bunu bilincaltına yerleştiriyoruz Bunun sonrasında insanlar kendi guclerinin, yapabilirliklerinin farkına varıyor Kuantum kocluğu cok hızlı ilerleyen bir sistem 4 ana bolumden oluşuyor; oğrenci, yaşam, nefes ve kariyer kocluğu Kariyer kocluğu; hem şirketlerin hem de şirket ici calışanları ilgilendiriyor Hedef; calışanların şirketlerinin vizyonunu anlayabilmesi ve bu vizyona uyumlu olarak calışabilmeleri Her departman icin farklı bir calışma yapılması gerekiyor

Geri