AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bilimsel makale nerelerde bulunur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bilimsel makale nerelerde bulunur?​

Akademik Makale Siteleri Nelerdir? Bilimsel Makale Siteleri

Türkçe makaleler nereden bulunur?​

Sonuç olarak İngilizce ya da Türkçe olarak yazılmış akademik makalelere Google Akademik, Dergi Park, TR Dizin, YÖK Tez Merkezi, Megep, Sciende Direct, Springer Link, Research Gate, Nature ve PubMed gibi sitelerden erişebilirsiniz.
Makalenin araştırma makalesi olduğunu nasıl anlarız?
Araştırma Makaleleri: Orijinal bir araştırmayı bulgu ve sonuçlarıyla yansıtan yazılardır. Çalışmanın bilime katkısı olmalıdır. Temel ve uygulamalı bilim alanlarında teorik, hesaplamalı ve deneysel özgün bilimsel çalışmalardan oluşur. En fazla 20 sayfa olması önerilir.
Bir kaç tane bilimsel makale var mı?
arkadaşlar bilimsel makaleleri bulabileceğim geniş kaynaklı bir site arıyorum bilgisi olan var mı? kuzenim bir tane gostermişti fakat unutum bulamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim Süresiz olarak uzaklaştırıldı. Süresiz olarak uzaklaştırıldı.

Bu sitede Biyolojik bilimlerle ilgili makaleler bulunmaktadır.?​

bu sitede tıp ve biyolojik bilimlerle ilgili makalelerin çoğunlukla özetleri (abstract) bulunur. ama aynı zamanda “books” başlığında, pubmed dijital kitaplığındaki kitaplar içinde istediğiniz bir konuyu arayabilir ve yüksek olasılıkla bulursunuz. biyoloji alanında araştırma yapan bünyelere en iyi ilaçtır pubmed.

Ne kadar bilgi sahibi bir bilim adamı var?​

Yazıları ve kitapları muhtemelen kendisi değil, alanında uzman kişiler hazırlıyor. Bir adamın her alanda bu kadar bilgi sahibi olmasına imkan yok. Bizim dinimiz bilimle hiçbir şekilde çelişmeyeceği için, batılı bilim adamlarının takıntılarıyla hareket etmene gerek yok.

Geri