Bilim ilac firmasi hangi ulkenin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Bilim ilaç firması hangi ülkenin?​

1953 yılında faaliyete başlayan Bilim İlaç, stratejik önemi olan ilaç konusunda, üretim ve pazarlama faaliyeti gösteren yüzde yüz Türk sermayeli bir şirkettir. Bilim İlaç, üretimini iki ayrı tesiste gerçekleştirmektedir.

Bilim ilaç kim kurdu?​

Adil Karaağaç, bugün Bilim İlaç, Hüsnü Arsan İlaç Sanayi, Kopaş Kozmetik ve Denge Dış Ticaret olmak üzere dört şirketi çatısı altında toplayan Bilfar Holding´in yönetim kurulu başkanı.
Bilim ilaç Genel Müdürü kim?
Okan Öncel – Genel Müdür – Bilim İlaç | LinkedIn.
Bülent Karaağaç kimdir?
Konya’da küçük bir eczane iken bugün 24 ülkeye ihracat yapan Bilim İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karaağaç; başarılarını, yatırımlarını, devletten beklentilerini ve gelecekteki hedeflerini anlattı. Öncelikle bize kendinizi tanıtır mısınız? 1955 Konya doğumluyum. Amerika’da üniversite okudum ve master yaptım.

Bilim ilaç kimdir?​

1953 yılında faaliyete başlayan Bilim İlaç, stratejik önemi olan ilaç konusunda, üretim ve pazarlama faaliyeti gösteren yüzde yüz Türk sermayeli bir şirkettir. Türk ilaç sektöründeki 300 kuruluş içinde 3. sırada yer alan Bilim İlaç, her zaman pazarın üzerinde bir performans göstererek büyümeye devam etmektedir.

Bülent Karaağaç nereli?​

Alp Karaağaç kimdir?
Alp Karaağaç Kimdir? Firmanın kurucusu Alp Karaağaç 60 yıldır ilaç sanayisi içerisinde yer alan bir ailenin üyesidir. Karaağaç aynı zamanda Generica’nın yanında Türkiye’nin kişisel bakım ve kozmetik ürünler pazarının lider firmalarından biri olan Kopaş Kozmetik firmasının da sahibidir.
Alp Karaağaç kimdir nerelidir?
Bölge Eczacı Odası kurucu başkanı olarak 17 yıl görev yaptı. İlaç İşverenler Sendikası Yönetim Kurulu üyeliğini uzun yıllar sürdürdü. Memleketi Konya’ya, M.Adil Karaağaç Anadolu Meslek Teknik Lisesi’ni armağan etti.
Yıllardır güvenle kullandığımız Kopaş Kozmetik ürünleri, Bilim İlaç’ı da bünyeside bulunduran Bilfar Holding’in Çerkezköy tesislerinde üretilmektedir.
Kemal Karaağaç Kardiyoloji uzmanıdır. Stent, Atrial Fibrilasyon, Kanda Kolesterol Yüksekliği alanlarında hizmet veriyor ve Aortik(kalp) anevrizma cerrahisi, Radyal anjiyografi, Komissürotomi hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Geri