AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bilgisayardan Uygulama Nasıl Silinir Windows 7?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Bilgisayardan Windows 7 üzerindeki uygulamaları nasıl silinir? İşte adım adım uygulama silme yöntemleri. İlk olarak, Bilgisayarım simgesine sağ tıklayın ve Denetim Masası‘nı seçin. Ardından, Programlar bölümüne gidin ve Program Ekle veya Kaldır seçeneğini tıklayın. Karşınıza çıkan listeden silmek istediğiniz uygulamayı seçin ve Kaldır düğmesine tıklayın. Gelen onay mesajını onaylayın ve uygulama başarıyla silinecektir. Alternatif olarak, Kontrol Panelinde bulunan Program Kaldırma aracını da kullanabilirsiniz. Bu yöntemlerle Windows 7 üzerindeki uygulamaları kolayca silebilirsiniz.
İçindekiler

Bilgisayardan Uygulama Nasıl Silinir Windows 7?​

Bilgisayardan uygulama silmek, Windows 7 işletim sisteminde oldukça basittir. İşte adım adım uygulama silme işlemi:

1. Başlat Menüsü​

İlk adım olarak, Windows 7’nin sol alt köşesinde yer alan “Başlat” düğmesine tıklayın. Bu düğmeye tıkladığınızda Başlat Menüsü açılacaktır.

2. Denetim Masası​

Başlat Menüsü açıldıktan sonra, “Denetim Masası” seçeneğini bulun ve üzerine tıklayın. Denetim Masası, bilgisayarınızdaki çeşitli ayarları ve seçenekleri yönetmenizi sağlayan bir bölümdür.

3. Program Ekle veya Kaldır​

Denetim Masası’nı açtıktan sonra, “Programlar” başlığı altında “Program Ekle veya Kaldır” seçeneğini bulun ve üzerine tıklayın. Bu seçenek, bilgisayarınızdaki yüklü uygulamaları görüntülemenizi ve kaldırmanızı sağlar.

4. Uygulama Seçimi​

“Program Ekle veya Kaldır” seçeneğine tıkladığınızda, bilgisayarınızdaki yüklü tüm uygulamaların bir listesi görüntülenecektir. Bu listeden kaldırmak istediğiniz uygulamayı bulun ve üzerine tıklayın.

5. Kaldırma İşlemi​

Uygulamayı seçtikten sonra, “Kaldır” veya “Kaldır/Değiştir” düğmesine tıklayın. Bilgisayarınızdaki uygulamanın kaldırılma işlemi başlayacak ve size talimatlar verilecektir. Talimatları izleyerek uygulamayı tamamen kaldırabilirsiniz.
Bu şekilde, Windows 7 işletim sisteminde bilgisayardan uygulama silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Unutmayın, uygulamaları kaldırırken dikkatli olun ve önemli verilerinizi yedekleyin. Ayrıca, bazı uygulamaların kaldırma işlemi sırasında ek adımlar veya onaylar gerektirebileceğini unutmayın.

Bilgisayardan Uygulama Nasıl Silinir Windows 7?​

Windows 7 bilgisayardan uygulama nasıl silinir?
Uygulamayı Kontrol Paneli üzerinden kaldırabilirsiniz.
Bilgisayarınızda yüklü olan uygulamaları Program ve Özellikler bölümünden bulabilirsiniz.
Uygulamayı seçip Kaldır veya Değiştir butonuna tıklayarak silebilirsiniz.
Bazı uygulamaların kendi kurulum dosyaları üzerinden de silme işlemi yapabilirsiniz.
Windows Mağaza‘dan indirdiğiniz uygulamaları sağ tıklayarak silebilirsiniz.

Kontrol Paneli üzerinden uygulama kaldırma işlemi yapabilirsiniz.
Program ve Özellikler bölümünden yüklü uygulamaları bulabilirsiniz.
Uygulamayı seçip Kaldır veya Değiştir butonuna tıklayarak silebilirsiniz.
Bazı uygulamaların kendi kurulum dosyaları üzerinden de silme işlemi yapabilirsiniz.
Windows Mağaza‘dan indirdiğiniz uygulamaları sağ tıklayarak silebilirsiniz.

Geri