AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bilgisayardan telefona mesaj nasil atilir?

Editör

Yeni Üye

Bilgisayardan telefona mesaj nasıl atılır?​

Bilgisayardan SMS nasıl gönderilir?
- Google Play’den Google Mesajlar uygulamasını indirin ve yükleyin.
- Bilgisayarınızda, herhangi bir web tarayıcısını açın ve messages.android.com adresine gidin.
- Şimdi, telefonunuzda Google Mesajları açın.
- Sağ üst köşede bulunan Messages for Web yazısına tıklayın.

Telefonda mesaj nasıl çekilir?​

Mesajlar’da kısa mesaj alma ve gönderme
- Mesajlar uygulamasını açın.
- Oluştur’a. dokunun.
- “Alıcı” alanına, mesaj göndermek istediğiniz kişilerin adlarını, telefon numaralarını veya e-posta adreslerini yazın. Alıcıları, en sık görüşülen kişiler arasından veya kişi listenizden de seçebilirsiniz.

WhatsApp’a bilgisayardan giriş nasıl yapılır?​

WhatsApp’a bilgisayardan giriş nasıl yapılır?
Bilgisayarınızdan https://web.whatsapp.com/ adresini açın. Telefonunuzda Whatsapp’ girin ve sağ alt köşedeki ayarlar kısmına tıklayın. Açılan ekrandan Whatsapp Web/Masaüstü kısmına girin. Bilgisayarda girdiğiniz sitede olan QR kodunu telefonunuzda açılan ekrana okutun.

Mesajlar Web nedir nasıl yapılır?​

Mesajlar Web nedir nasıl yapılır?
Mesajlar Web uygulamasını ayarlama Bilgisayarınızda Chrome veya Safari gibi bir tarayıcıda Mesajlar Web uygulamasını açın. Ayarlar’a dokunabilir ve giriş yaptıktan sonra Bu cihazı hatırla’yı açabilirsiniz. Telefonunuzu kullanarak QR kodunu tara’ya dokunun ve telefonunuzu web sayfasındaki QR koduna doğru tutun.

Cep telefonu olmadan bilgisayarda WhatsApp nasıl kullanılır?​

Akıllı telefon olmadan bilgisayarda WhatsApp açma işlemi:
- Adım #1: Buradan Andy Android Emulator’ü bilgisayarınıza indirin.
- Adım #2: Kurulumu tamamlayın.
- Adım #3: Andy Android Emulator’ü açın.
- Adım #4: WhatsApp mobil uygulamasını indirin.
- Adım #5: WhatsApp hesap bilgilerinizle giriş yapın.

WhatsApp’ın bilgisayarda açık olup olmadığını nasıl anlarım?​

WhatsApp Web’in Açık Olduğu Nasıl Anlaşılır?
- Öncelikle telefonunuzdan WhatsApp uygulamanızı açın.
- Ardından açılan ana sohbet ekranının sağ üst köşesinde bulunan üç nokta simgesine basın.
- Çıkan sekmede ‘Bağlı Cihazlar’ veya telefona göre ‘WhatsApp Web’ yazan kategoriye tıklayın.

Bilgisayardan telefona mesaj atmak için Google Mesajlar uygulamasını kullanabilirsiniz. İşte adım adım nasıl yapılacağı:

1. Google Play Store'dan Google Mesajlar uygulamasını indirin ve bilgisayarınıza yükleyin.
2. Bilgisayarınızda herhangi bir web tarayıcısı açın ve [messages.android.com](http://messages.android.com) adresine gidin.
3. Telefonunuzda Google Mesajları uygulamasını açın.
4. Telefonunuzdaki Google Mesajları uygulamasında sağ üst köşede bulunan "Messages for Web" yazısına tıklayın.
5. QR kod tarayıcısı açılacak, bilgisayarınızdaki web tarayıcısında görünen QR kodu bu alana taratın.
6. Bu adımları takip ettikten sonra artık bilgisayarınızdan telefonunuza SMS gönderebilirsiniz.

Telefonunuzdan mesaj çekmek için ise şu adımları izleyebilirsiniz:

1. Telefonunuzdaki Mesajlar uygulamasını açın.
2. "Oluştur" veya "+" butonuna dokunun.
3. "Alıcı" alanına, mesaj göndermek istediğiniz kişilerin adlarını, telefon numaralarını veya e-posta adreslerini yazın.
4. Mesajınızı yazın ve gönder butonuna basarak mesajı iletebilirsiniz.

WhatsApp'a bilgisayardan giriş yapmak için ise şu adımları takip edebilirsiniz:

1. Bilgisayarınızdan [web.whatsapp.com](https://web.whatsapp.com/) adresini açın.
2. Telefonunuzdaki WhatsApp uygulamasını açın ve sağ alt köşedeki ayarlar kısmına tıklayın.
3. Açılan ekranda "WhatsApp Web/Masaüstü" seçeneğine tıklayın.
4. Telefonunuzdaki kamera ile bilgisayarınızdaki ekranda gördüğünüz QR kodunu taratın.
5. Bu adımları takip ettikten sonra artık WhatsApp'ı bilgisayarınızdan kullanabilirsiniz.

"Mesajlar Web" ise Google mesajlaşma hizmetinin web tarayıcısı üzerinden erişilebilir hale getirilmesini sağlar. Ayarlamak için şu adımları izleyebilirsiniz:

1. Bilgisayarınızda Chrome veya Safari gibi bir tarayıcı açın.
2. [messages.android.com](http://messages.android.com) adresine gidin.
3. Ayarlar'a dokunun ve giriş yaptıktan sonra "Bu cihazı hatırla" seçeneğini açın.
4. Telefonunuzdan QR kodu taratma işlemini gerçekleştirerek bağlantıyı sağlayın.

Cep telefonunuz olmadan WhatsApp'ı bilgisayarınızda kullanmak istiyorsanız "Andy Android Emulator" adlı bir Android emülatör programı kullanabilirsiniz. Programı kurduktan sonra WhatsApp uygulamasını bilgisayarınıza indirip hesabınızla giriş yapabilirsiniz.

WhatsApp Web'in açık olup olmadığını anlamak için telefonunuzdaki WhatsApp uygulamasını açın. Ardından sağ üst köşede bulunan üç nokta simgesine tıklayarak "WhatsApp Web" seçeneğine girin. Bu sayede bağlı cihazlar listesini ve WhatsApp Web'in aktif olup olmadığını görebilirsiniz.

Geri