- Konu Yazar
Bilgisayardan ses kaydı nasıl yapılır?
Arama kutusuna Ses girin ve ardından Ses’e dokunun veya tıklayın. Kayıt sekmesine dokunun veya tıklayın. Mikrofon’a ve ardından Özellikler’e dokunun veya tıklayın. Düzeyler sekmesine dokunun veya tıklayın.Stereo mix nasıl yüklenir?
Ses ikonuna Mause ile sağ tıklayıp kayıt aygıtları sekmesini açıyoruz. Açılan pencerede Stereo Mix görünüyorsa Stereo Mix’e mause ile sağ tıklayıp etkinleştir seçeneğine tıklıyoruz.Daha sonra mikrofon ile videolarımız içerisine yorumunuzu katabilir veya istediğiniz platformlarda konuşabilirsiniz.
Stereo karıştırıcı nedir?
windows üzerinde, mikrofon yerine kayıt aygıtı olarak ses kartımızı kullanmamızı sağlayan bir zımbırtı. yani bilgisayardan çıkan her sesi kaydetmemize yarıyor.Vb Cable nasıl kurulur?
Sanal kablo kullanarak Mic olmadan PC sesi nasıl kaydedilir?
- Adım 1: VB-CABLE’ı indirin (Sanal ses kablosu)
- Adım: Sanal ses kablosunu kurun.
- 3. Adım: VBCABLE_Driver_Packxx klasörüne gidin.
- Adım: Ses Kontrol Panelini Açın.
- Adım 5: Oynatma cihazı olarak Kablo Girişini seçin.
Telefon görüşmeleri ve arama kayıtları yasal olarak ve kayıtlı veri olarak GSM ile Telekomünikasyon şirketleri tarafından tutulmaktadır. Telefon görüşmesi ve arama kaydı ihtiyacı olan kişiler yasal yollar ya da kuruluş tarafından bunu temin edebilirler.
Stereo Kulaklık ne demek?
Stereo ya da stereofoni, kaydedilen veya yayınlanan sesleri ses kaynaklarının ortamdaki dağılımına uygun olarak iletme tekniğidir. Kaydedilmiş seslerin çalınışı sırasında, dinleyicilerde, seslerin ortamda dağıldığı, ayrı kaynaklardan geldiği duygusunu uyandıran her çeşit akustik sistem için kullanılır.
Stereo Mix ne demek?
VoiceMeeter Banana nasıl kurulur?Adım #1: Buradan VoiceMeeter uygulamasını indirin ve kurulumu tamamlayın. Adım #2: Harici ses donanımlarınız varsa buradan VB-Cables uygulamasını da indirin ve kurulumu tamamlayın. Adım #3: Windows ses ayarlarından hoparlör ve mikrofon olarak VoiceMeeter uygulamasını seçin. Adım #4: VoiceMeeter uygulamasını açın.