Bilgisayardan Instagram video paylasimi nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Bilgisayardan Instagram video paylaşımı nasıl yapılır?​

Normalde Instagram’ın bilgisayardan fotoğraf yükleyebileceğiniz herhangi bir uygulaması bulunmuyor. Fakat üçüncü parti uygulama olan Windowed Instagram uygulaması ile birlikte Instagram’a bilgisayardan fotoğraf ve video yükleyebiliyorsunuz.

Bilgisayardan Instagram’a nasıl fotoğraf atılır?​

Bilgisayardan Instagram’a nasıl fotoğraf yüklenir?
- Adım #1: Buradan Vivaldi internet tarayıcısını indirin, kurun ve açın,
- Adım #2: Adres çubuğuna www.instagram.com adresini yazın.
- Adım #5: Sol tarafında bulunan (+) şeklindeki Web Paneli Ekle butonuna tıklayın.
Bilgisayardan Instagramdan nasıl arama yapılır?
Kişisel bilgisayarınıza eğer Instagram uygulamasını indirmeyenler için tarayıcı üzerinden web sitesine giriş yapılabilmektedir. Instagram web sitesi üzerinden hesaba giriş yapılmasıyla DM kutusuna giriş yapılması gerekmektedir. Mesajlaşma bölümünde bulunan kişilerle saatlerce görüntülü konuşma yapılmaktadır.
Instagram video nasıl gönderilir?
Toplam 1 Cevap. Küçük galeri simgesine tıkladığın zaman o çıkan bölümde telefonundaki videolar da yer alıyor. Oradan gönderebilirsin, sanki fotoğraf gönderir gibi..

Bilgisayarda video nasıl paylaşılır?​

Bir görüşmede fotoğraf ve video paylaşma
- Bilgisayarınızda photos.google.com adresine gidin.
- Google Hesabınızda oturum açın.
- Fare imlecini bir fotoğraf veya videonun üzerine getirip Seç’i.
- Paylaş’ı
- “Google Fotoğraflar’da gönder” bölümünde, paylaşımda bulunmak istediğiniz kişileri seçin.

Instagram bilgisayarda nasıl kullanılır?​

Fotoğraf ve hikaye paylaşımının dışında hemen hemen her özelliği artık web sürümünde kullanabiliyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey, tarayıcınızın adres çubuğuna instagram.com yazarak web sürümüne ulaşmak kadar kolay.
Instagram’da neden arama yapamıyorum?
Instagram’ın kendisinde zaten sesli arama özelliği şuan yok. Yalnızca görüntülü arama var. O da çok büyük ihtimalle Android sürümünün düşük olmasından kaynaklanıyor. Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Geri