Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Bilgisayardan İnstagram Mesajları Nasıl Silinir?

theking

Yeni Üye
Bilgisayardan İnstagram Mesajları Nasıl Silinir? İnstagram hesabınızı bilgisayarınızdan yönetmek istediğinizde mesajları silmek oldukça kolaydır. İlk olarak, İnstagram’ın resmi web sitesine gidin ve hesabınıza giriş yapın. Ardından, mesajlarınızı görüntülemek için sağ üst köşedeki mesaj simgesine tıklayın. Silmek istediğiniz mesajı seçin ve sağ tıklayarak “Sil” seçeneğini seçin. Mesajları toplu olarak silmek istiyorsanız, klavyenizde “Ctrl” tuşuna basılı tutarak mesajları seçebilir ve ardından “Sil” seçeneğini seçebilirsiniz. Bu basit adımları izleyerek Bilgisayardan İnstagram Mesajları Nasıl Silinir? sorusunun cevabını bulabilirsiniz.
İçindekiler

Bilgisayardan İnstagram Mesajları Nasıl Silinir?​

Bilgisayardan İnstagram mesajlarını silmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: İlk olarak, bilgisayarınızda bir internet tarayıcısı açın ve İnstagram’a giriş yapın.
2. Adım: Giriş yaptıktan sonra, sağ üst köşede bulunan mesaj simgesine tıklayın. Bu simge genellikle bir kağıt uçak simgesi olur.
3. Adım: Mesajlarınızın bulunduğu bölüme geldiğinizde, silmek istediğiniz mesajı seçin ve üzerine tıklayın.
4. Adım: Mesajı seçtikten sonra, sağ üst köşede yer alan üç nokta simgesine tıklayarak açılır menüyü açın.
5. Adım: Açılır menüde, “Sil” seçeneğini bulun ve üzerine tıklayın.
6. Adım: İnstagram size mesajı silmek isteyip istemediğinizi soran bir onay iletişim kutusu gösterecektir. “Sil” seçeneğini seçerek mesajı kalıcı olarak silin.
Not: Bazı durumlarda, İnstagram mesajlarını bilgisayardan silme özelliği erişilebilir olmayabilir. Bu durumda, mesajları silmek için mobil cihazınızı kullanmanız gerekebilir.

Bilgisayardan İnstagram Mesajları Nasıl Silinir?​

Bilgisayardan Instagram mesajları nasıl silinir?
Instagram hesabınıza bilgisayardan giriş yapın.
Profilinize gidin ve mesajlarınızı açın.
İlgili mesajı seçin ve sağ üst köşedeki çöp kutusu ikonuna tıklayın.
Çıkan onay mesajını onaylayarak mesajı kalıcı olarak silin.
Bilgisayardan Instagram mesajları nasıl silinir?
Instagram hesabınıza bilgisayardan giriş yapın.
Profilinize gidin ve mesajlarınızı açın.
İlgili mesajı seçin.
Sağ üst köşedeki çöp kutusu ikonuna tıklayın.
Çıkan onay mesajını onaylayarak mesajı kalıcı olarak silin.

Geri