Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Bilgisayarda WhatsApp nerede?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bilgisayarda WhatsApp nerede?​

Bilgisayarınızdan https://web.whatsapp.com/ adresini açın. Sohbetler ekranından sağ üst köşede bulunan alt alta 3 nokta simgesine tıklayın. Çıkan seçenekler arasından Whatsapp Web’e tıklayın. Bilgisayarda girdiğiniz sitede olan QR kodunu telefonunuzda açılan ekrana okutun.

WhatsApp web çıkış yapılmazsa ne olur?​

WhatsApp web oturumunu kapatmadığı müddetçe açık kalır. Yani siz tarayıcı penceresini kapatsanız da, bilgisayarı yeniden başlatsanız da WhatsApp Web menüsünden Çıkış yapmadığınız müddetçe açık kalır. Bilmeniz gereken diğer durum, WhatsApp Web’in çalışması için telefonun da o an internete bağlı olması gerekir.
Bilgisayarda WhatsApp’a nasıl girilir?
1) WhatsApp’a bilgisayardan girebilmek için öncelikli olarak bilgisayarınızın tarayıcısından https://web.whatsapp.com/ adresini açmalısınız. 2) Hemen ardından cep telefonunuzdan WhatsApp UYGULAMASINI açıp AYARLAR kısmından WhatsApp Web /Masaüstü seçeneğini tıklamalısınız.

WhatsApp web telefon olmadan çalışır mı?​

Andy Android Emulator ile uğraşmak zorunda kalmamızın asıl nedeni, WhatsApp Web sürümünün bağlantı için kullanıcılarından bir QR kod istiyor olması. Yani yanınızda WhatsApp yüklü akıllı telefonunuz yoksa bilgisayar üzerinden WhatsApp kullanmanızın hiçbir yolu yok.

Telefonsuz bilgisayardan WhatsApp’a nasıl girilir?​

WhatsApp uygulamasında yer alan kullanım şartlarını kabul ettikten sonra ileri butonuna basın. Ardından karşınıza çıkan ekranda yer alan kutucuğa kullanmak istediğiniz telefon numarasını yazın. Telefonunuza gelen SMS’te yer alan onay kodunu uygulamaya girdikten sonra telefonsuz WhatsApp kullanmaya başlayabilirsiniz.
Masaüstü bilgisayara WhatsApp yüklenir mi?
WhatsApp’ı tarayıcıya ihtiyaç olmadan bilgisayarınızın masaüstünden kullanabilirsiniz. WhatsApp Masaüstü’nü Microsoft Store, Apple App Store veya WhatsApp web sitesinden indirerek bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.
WhatsApp Web’in Açık Olduğu Nasıl Anlaşılır?
- Öncelikle telefonunuzdan WhatsApp uygulamanızı açın.
- Ardından açılan ana sohbet ekranının sağ üst köşesinde bulunan üç nokta simgesine basın.
- Çıkan sekmede ‘Bağlı Cihazlar’ veya telefona göre ‘WhatsApp Web’ yazan kategoriye tıklayın.
Ayrıca bütün kullanım süresince telefonunuzun açık ve internetinizin bağlı olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Yani bu yöntemi kullanmaya başladıktan sonra telefonunuzu kapatırsanız ya da telefonun internet bağlantısını keserseniz web sürümü de kapanacaktır.
Telefon olmadan WhatsApp’a nasıl girilir?
Akıllı telefon olmadan bilgisayarda WhatsApp açma işlemi:
- Adım #1: Buradan Andy Android Emulator’ü bilgisayarınıza indirin.
- Adım #2: Kurulumu tamamlayın.
- Adım #3: Andy Android Emulator’ü açın.
- Adım #4: WhatsApp mobil uygulamasını indirin.
- Adım #5: WhatsApp hesap bilgilerinizle giriş yapın.

WhatsApp web telefon internet olmadan çalışır mı?​

WhatsApp Web telefon internet olmadan çalışır mı? WhatsApp Web’i kullanabilmeniz için mobil cihazınızın ve bilgisayarınız internete bağlı olmalıdır. Telefonunuzun internet bağlantısı yok ise veya kesildiğinde bu hizmet kullanılamıyor.

Geri