AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bilgisayarda silinen bir uygulama nasil geri getirilir?

Editör

Yeni Üye

Bilgisayarda silinen bir uygulama nasıl geri getirilir?​

Bu yüzden size dün uygulama silme rehberini hazırladıktan sonra bir de silinen uygulamaları tekrar yükleme rehberi hazırladık. Sildiğiniz uygulamaları geri yüklemek için; Başlangıç>Tüm Uygulamalar> Windows Powershell’e sağ tıklayıp yönetici olarak Çalıştır’a seçin. Gelen izin ekranında Evet’e tıklayın.

Silinen uygulamalar nasıl yüklenir?​

Uygulamaları yeniden yükleme veya tekrar açma
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Google Play Store’u. açın.
- Sağ taraftaki profil simgesine dokunun.
- Uygulamaları ve cihazı yönet. Yönet’e dokunun.
- Yüklemek veya açmak istediğiniz uygulamaları seçin.
- Yükle veya Etkinleştir’e dokunun.

Bilgisayarda Son silinenler nerede?​

Bilgisayarda Son silinenler nerede?
Bunu yapmak için:
- Windows 10 PC’de silinen dosyayı içeren klasörü açın.
- Windows Arama çubuğuna Dosya Geçmişi yazın ve Dosya Geçmişini açın.
- Dosya Geçmişinde, verilerinizi kaybettiğiniz klasör yolunu arayın, tüm dosyalar o klasörün en son yedeğinde görüntülenecektir.

Yeniden yükle düğmesi hangisi?​

Bir geri yükleme noktasına geri dönmek için: Başlat düğmesini seçin, ardından görev çubuğundaki Başlat düğmesinin yanındaki arama kutusuna Denetim Masası yazın ve sonuçlardan Denetim Masası ‘nı (masaüstü uygulaması) seçin. KurtarmaIçin arama denetim masası ve Kurtarma >> İleri’yi seçin.

Bilgisayar cop kutusundan silinen kayıtları nasıl görebilirim?​

Geri Dönüşüm Kutusundan Silinen Dosyaları Geri Getirme (Windows 10, 8, 7)
- Masaüstündeki simgesine çift tıklayarak Geri Dönüşüm Kutusunu açın.
- Geri dönüşüm kutusundan geri yüklemek için dosya/dosyaları veya klasör/klasörleri bulup seçin.
- 3. Seçimde sağ tıklayın veya çift tıklayın ve Geri Yükle’yi seçin.

Windows 10 sistem geri yükleme nerede?​

Windows 10 sistem geri yükleme nerede?
Sistem geri yükleme noktasından geri yükleme
- Görev çubuğundaki arama kutusuna denetim masası yazın ve sonuç listesinden seçin.
- Denetim Masası arama kutusuna kurtarma yazın.
- Kurtarma > Sistem Geri Yükleme’yi Aç öğesini seçin.
- Sistem dosyaları ve ayarlarını geri yükle kutusunda İleri’yi seçin.

Merhaba,

Uygulamaları bilgisayardan silmek ve daha sonra geri yüklemek istediğinizde aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Başlangıç menüsünden "Tüm Uygulamalar" bölümüne gidin ve "Windows Powershell" üzerine sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırın. Gelen izin ekranında "Evet"e tıklayın.

2. Silinen uygulamaları tekrar yüklemek için Android cihazlarınızda ya da tabletlerinizde "Google Play Store" uygulamasını açın.

3. Profil simgesine dokunun ve "Uygulamaları ve cihazı yönet" seçeneğine gidin.

4. Yüklemek veya açmak istediğiniz uygulamaları seçerek "Yükle" ya da "Etkinleştir" butonuna dokunun.

Bilgisayarınızda son silinen dosyaları geri getirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Silinen dosyanın bulunduğu klasörü açın.

2. Windows 10 PC'nizde, Windows Arama çubuğuna "Dosya Geçmişi" yazın ve bu seçeneği açın.

3. Dosya Geçmişi penceresinde, verilerinizi kaybettiğiniz klasör yolunu bulun ve tüm dosyalar o klasörün en son yedeğinde görüntülenecektir.

Ayrıca, Windows 10'da sistem geri yükleme noktalarından birine geri dönmek istediğinizde aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Başlat düğmesini seçin ve ardından arama kutusuna "Denetim Masası" yazın. Sonuçlardan Denetim Masası'nı seçin.

2. Denetim Masası'nda "Kurtarma" bölümünü bulun ve "İleri"yi seçin.

Windows 10'da Geri Dönüşüm Kutusundan Silinen Dosyaları Geri Getirme:

1. Masaüstündeki "Geri Dönüşüm Kutusu" simgesine çift tıklayarak açın.

2. Geri dönüşüm kutusundan geri yüklemek istediğiniz dosyaları ya da klasörleri bulup seçin.

3. Sağ tıklayarak ya da çift tıklayarak "Geri Yükle" seçeneğini kullanın.

Umarım bu bilgiler işinize yarar. Başka sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

Geri