AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bilgisayarda IPTV nasil acilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bilgisayarda İPTV nasıl açılır?​

Bilgisayarda IPTV kullanmak için 2 basit program olan VLC Player, Universal IPTV ve MyIPTV Player ile nasıl IPTV izlenir öğrenebilirsiniz….VLC Player ile IPTV Nasıl İzlenir?
- VLC Player uygulamasını işletim sisteminize göre BURADAN indirebilirsiniz.
- Kurulum işlemlerinden sonra VLC Player programını çalıştırın.

GSE Smart İPTV nasıl açılır?​

Apple Store veya Google Play Storeden GSE Smart IPTV Uygulamasını indiriyoruz. Uygulamayı açıyoruz.Uzaktan Oynatma Listelerine basıyoruz ardından Sağ Yukarıda ( + ) Olarak işarete basıyoruz. Ardından M3U Olarak ekle seçeneğe tıklıyoruz , Playlist adını İPTV olarak giriyoruz.
Smart Tv’de İPTV nasıl izlenir?
Uygulaması Smart TV’nizde İnternetten IPTV akışını oynatmanıza olanak sağlar.
- SS IPTV Uygulaması için tıklayın indir.
- Adım: Uygulamanızı açın, “Ana Ekran” ı göreceksiniz.
- 2 Adım: M3u listenizi doğrudan bir bağlantıyla yüklemek için.
- 3.Adım: İstediğiniz çalma listesinin başlığını ve M3u listenizin tamamını girin.
IPTV için hangi program PC?
PC için En İyi 10 IPTV Uygulaması

Apple Tv’ye IPTV yüklenir mi?​

Bu Apple TV IPTV uygulaması, bir M3U8 çalma listesini de yüklemenize olanak tanıyan bir internet bağlantısı üzerinden canlı TV izlemek için kullanımı kolay bir hizmettir.

IPTV hangi oynatıcı?​

Android için
TV’ye IP TV nasıl yüklenir?
İPTV Kurulumu Nasıl Yapılıyor? Televizyon bağlantısı, kutu üzerindeki HDMİ kablolar ile yapılmakta ve bağlantı kurulduktan sonra intenet bağlantısı takılmaktadır. Daha önce anlaşma yapılan İPTV server firmalarıyla kanal listesinin bulunduğu dosya alınır ve bu adresler ”m3u8” uzantılı adreslerden oluşmaktadır.
Apple IP TV nasıl yüklenir?
Apple ios IPTV Cihazlarda Kurulumu
- Uygulamayı yükleyin ve ardından uygulama menüsünden Uzaktan Oynatma Listelerine gidin (üç çizgi)
- Şimdi IOS iptv kurulumunu tamamlamak için sağ altta yer alan artı simgesine tıklayın.
- Add M3U URL (M3U URL EKLE) ‘ye tıklayın.
- Playlist name yerine IPTVTurkisch yazın.

Geri