AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bilgisayarda İnstagram Mesajlaşma Nasıl Yapılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Bilgisayarda İnstagram Mesajlaşma Nasıl Yapılır? İnstagram’ın web sürümü üzerinden mesajlaşmak oldukça kolaydır. İlk olarak, İnstagram.com adresine gidin ve hesabınıza giriş yapın. Ardından, sağ üst köşede bulunan mesaj simgesine tıklayın. Karşınıza gelen ekranda, yeni mesaj butonuna basarak bir kişi seçin ve mesajınızı yazın. Ayrıca, fotoğraf ve video ekleyebilir, emoji ve etiket kullanabilirsiniz. Mesajınızı göndermek için enter tuşuna basmanız yeterlidir. Ayrıca, mesaj istekleri kısmını kontrol ederek gelen mesajları görüntüleyebilirsiniz. Böylece, bilgisayarınızdan kolayca İnstagram mesajlaşmasını gerçekleştirebilirsiniz.
İçindekiler

Bilgisayarda Instagram Mesajlaşma Nasıl Yapılır?

Instagram, sadece mobil cihazlarda kullanılabileceği düşünülen bir uygulama olsa da, birçok kişi bilgisayarlarında da Instagram’ı kullanmak isteyebilir. Özellikle mesajlaşma özelliği, bilgisayar kullanıcıları için oldukça önemlidir. İşte bilgisayarda Instagram mesajlaşma nasıl yapılır, detaylarıyla birlikte:

Bilgisayarda Instagram Mesajlaşma İçin İhtiyaç Duyulanlar

Bilgisayarda Instagram mesajlaşma yapabilmek için aşağıdaki gereksinimlere ihtiyacınız olacaktır:
İnternet Tarayıcısı: Bilgisayarınızda çalışan bir internet tarayıcısına ihtiyacınız vardır. Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge gibi tarayıcılar kullanabilirsiniz.
Instagram Hesabı: Instagram mesajlaşma özelliğini kullanabilmek için bir Instagram hesabına sahip olmanız gerekmektedir. Eğer henüz bir hesabınız yoksa, Instagram’ın resmi web sitesi üzerinden hesap oluşturabilirsiniz.

Bilgisayarda Instagram Mesajlaşma Adımları

Bilgisayarda Instagram mesajlaşma yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 1: İnternet tarayıcınızı açın ve Instagram’ın resmi web sitesine gidin.
Adım 2: Giriş yapmak için Instagram hesap bilgilerinizi girin.
Adım 3: Giriş yaptıktan sonra, sağ üst köşede bulunan mesajlaşma simgesine tıklayın.
Adım 4: Mesajlaşma ekranında, mesaj göndermek istediğiniz kişinin kullanıcı adını veya adını arama çubuğuna yazın.
Adım 5: Arama sonuçlarından doğru kişiyi bulduktan sonra, onun profil resmine tıklayın.
Adım 6: Profil sayfasında bulunan “Mesaj Gönder” düğmesine tıklayın.
Adım 7: Mesaj kutusunda, istediğiniz mesajı yazın ve “Gönder” düğmesine tıklayın.
Bu adımları takip ederek bilgisayarınızda Instagram mesajlaşma özelliğini kullanabilirsiniz. Artık istediğiniz kişilere mesaj gönderebilir, mesajlarınızı okuyabilir ve cevaplayabilirsiniz.

Bilgisayarda İnstagram Mesajlaşma Nasıl Yapılır?

Instagram mesajlaşma için uygulamayı açın.
Hesabınıza giriş yapın ve sol alt köşedeki mesaj simgesine dokunun.
Mesaj göndermek istediğiniz kişinin adını arama çubuğuna yazın.
Kişinin profilini seçin ve mesaj kutusuna yazmak istediğiniz metni girin.
Mesajınızı göndermek için “Gönder” butonuna dokunun.

Instagram mesajlaşma için uygulamayı açın.
Hesabınıza giriş yapın ve sol alt köşedeki mesaj simgesine dokunun.
Mesaj göndermek istediğiniz kişinin adını arama çubuğuna yazın.
Kişinin profilini seçin ve mesaj kutusuna yazmak istediğiniz metni girin.
Mesajınızı göndermek için “Gönder” butonuna dokunun.

Geri