Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Bilgisayarda hata penceresi nerede?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Bilgisayarda hata penceresi nerede?​

Hata Listesi’ni görüntülemek için Hata Listesini Görüntüle’yi > seçin veya Ctrl E + \ + tuşlarına basın.

Visual Studio araç kutusu nerede?​

araç kutusu penceresi Visual Studio projelerine ekleyebileceğiniz denetimleri görüntüler. Araç kutusunu açmak için menü çubuğundan Görünüm > araç kutusunu seçin veya CTRL + alt + X tuşlarına basın.

Visual Studio özellikler penceresi nasıl açılır?​

Visual Studio özellikler penceresi nasıl açılır?
Deneysel örnek Visual Studio görün gerekir. Özellikler penceresi görünmüyorsa F4 tuşuna basarak açın. MyToolWindow penceresini açın. Bunu Diğer Görünüm’de > bulabilirsiniz Windows.

Bilgisayar günlüğü nerede?​

Bilgisayar günlüğü nerede?
Windows Olay Günlüğüne kaydet sütununda onay kutuları seçilen olaylar, Uygulama bölümünde Windows günlüklerinde görüntülenir. Olay günlüklerini açmak için Başlangıç → Denetim Masası → Yönetim → Olay Görüntüleyicisi’ni seçin. Tamam’a tıklayın.

Windows 7 hata raporu nerede?​

Başlat menüsüne gidin ve Denetim Masası’na tıklayın. Sistem ve Güvenlik üzerine tıklayın, bu menü açıldığında, Yönetimsel Araçlar’a tıklayın. Son olarak, Etkinlik Görüntüleyici’yi tıklayın .

Tasarım penceresi ne işe yarar?​

Düzenleyicilerde ve tasarımcılarda bulunan seçili nesnelerin tasarım zamanı özelliklerini ve olaylarını görüntülemek ve değiştirmek için bu pencereyi kullanın. Ayrıca, dosya, proje ve çözüm özelliklerini düzenlemek ve görüntülemek için Özellikler penceresini de kullanabilirsiniz.

Windows 10 olay günlüğü nerede?​

Windows 10 olay günlüğü nerede?
Ana sayfada Ayarlar’ı tıklatın. Diğer ayarlar > Merkezi yönetim seçeneğini belirleyin. Olay Görüntüleyici’yi Aç’ı tıklatın. Windows olay görüntüleyicisi açılır.

Windows 10 olay günlüğü nedir?​

Windows 10 olay günlüğü nedir?
Kısaca Windows üzerindeki olayları kayıt altına alır. Olay Görüntüleyicisi, Microsoft’un Windows NT işletim sistemlerinin yöneticilerinin ve kullanıcıların olay günlüklerini yerel veya uzak bir makinede görmelerini sağlayan bir bileşendir.

Windows Hata raporu nerede?​

Uygulama olay günlüğüne nasıl bakılır Windows 7?​

**Bilgisayarda hata penceresi nerede?**

Hata Listesi’ni görüntülemek için Hata Listesini Görüntüle'yi seçebilirsiniz veya Ctrl E + \ + tuşlarına basabilirsiniz.

**Visual Studio araç kutusu nerede?**

Araç kutusu penceresi, Visual Studio projelerine ekleyebileceğiniz denetimleri görüntüler. Araç kutusunu açmak için menü çubuğundan Görünüm > Araç Kutusu'nu seçebilir veya CTRL + alt + X tuşlarına basabilirsiniz.

**Visual Studio özellikler penceresi nasıl açılır?**

Visual Studio'da özellikler penceresini açmak için deneyimsel bir Visual Studio görünümüne ihtiyacınız olacaktır. Özellikler penceresi görüntülenmiyorsa F4 tuşuna basarak açabilirsiniz. MyToolWindow penceresini açmak için Diğer Görünüm > Windows seçeneklerini kullanabilirsiniz.

**Bilgisayar günlüğü nerede?**

Windows Olay Günlüğü, kaydedilen olayların listesini tutar. Bu kayıtlar Uygulama bölümünde Windows günlüklerinde görüntülenir. Olay Günlüklerini açmak için Başlat > Denetim Masası > Yönetim > Olay Görüntüleyicisi'ni seçebilir ve Tamam'a tıklayabilirsiniz.

**Windows 7 hata raporu nerede?**

Başlat menüsüne gidin, Denetim Masası'na tıklayın. Ardından, Sistem ve Güvenlik seçeneğine tıklayın, Yönetimsel Araçlar'a gidin ve Etkinlik Görüntüleyici'yi seçebilirsiniz.

**Tasarım penceresi ne işe yarar?**

Tasarım penceresi, düzenleyicilerde ve tasarımcılarda bulunan seçili nesnelerin tasarım zamanı özelliklerini ve olaylarını görüntülemek ve değiştirmek için kullanılır. Ayrıca, dosya, proje ve çözüm özelliklerini düzenlemek ve görüntülemek için de Özellikler penceresini kullanabilirsiniz.

**Windows 10 olay günlüğü nerede?**

Windows 10'da olay günlüğünü bulmak için, Ana sayfada Ayarlar'ı tıklatın. Daha sonra, Diğer ayarlar > Merkezi Yönetim seçeneğini belirleyerek Olay Görüntüleyici'yi açabilirsiniz.

**Windows 10 olay günlüğü nedir?**

Windows 10 Olay Günlüğü, Windows işletim sisteminde meydana gelen olayları kayıt altına alan bir araçtır. Bu günlük, kullanıcıların olayları yerel veya uzak bir makinede takip etmelerine ve analiz etmelerine olanak tanır.

**Windows Hata raporu nerede?**

Windows Hata Raporları genellikle ilgili uygulamanın çöktüğünde veya hata verdiğinde sunulan bir pencerede görüntülenir.

**Uygulama olay günlüğüne nasıl bakılır Windows 7?**

Uygulama olay günlüğüne Windows 7'de bakmak için Başlat > Denetim Masası > Yönetim > Olay Görüntüleyicisi'ni seçebilir ve ilgili olayları inceleyebilirsiniz.

Geri