AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bilgisayarda Cancel ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bilgisayarda Cancel ne demek?​

kelime zaten ingilizce olup türkçesi iptal etmek anlamına gelir.

Item ne anlama gelir?​

İsim olarak kullanıldığında; “madde, kalem, parça, çeşit, haber”, Zarf olarak kullanıldığında; “keza, dahi, ayrıca, bir de” anlamına gelmektedir.

Cancel ingilizce anlamı ne demek?​

Cancel ingilizce anlamı ne demek?
cancel teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı İptal etmek istemeyiz. – We don’t want to cancel. Tom pikniği iptal etmek zorunda kalabilir. – Tom may have to cancel the picnic. Rezervasyonumu iptal ettirmek istiyorum. – I’d like to cancel my reservation. Yürüyüşü iptal etmeliyiz. – We should cancel the hike.

Item düşürmek ne demek?​

Item düşürmek ne demek?
diablo 3 vb. oyunların ana amacıdır. bu yüzden oyunu bitirse dahi, oyuncunun tekrar tekrar oynayası gelir. çünkü her yeni oynayışında, daha önce görmediği, değişik ve güçlü item’lar düşebilir.

Item kasmak ne demek?​

MMORPG oyunlarında, daha iyi “item”lar bulabilmek için aynı canavarları öldürmek, ya da tecrübe puanı kazanmak için saatlerce uğraşmak anlamında “kasmak” ise bahsettiğimiz şey, “to farm” kullanılır. Dota ve LOL’de de geçerli bu.

Global Help Türkiye ne demek?​

Bu etiketlerden biri de #HelpTurkey etiketiyle paylaşılan ”Global Call Help Turkey” görseli oldu. Kullanıcılar, ”Küresel Çağrı” anlamına gelen bu paylaşımı yayarak ülkelerin, Türkiye’ye destek olmasını talep etti.

Help çağrısı nedir?​

Help çağrısı nedir?
Instagram ve Twitter üzerinden “GLOBAL CALL” başlığı ve #HelpTurkey etiketi ile paylaşılan görsellere Birleşmiş Milletler’in resmi hesapları etiketlenerek yardım çağrısı yapılıyor. Sanatçılar da bu yardım çağrısına katılmasının ardından “Help Turkey” etiketi sosyal medyada gündem oldu.

Help Global Turkey ne demek?​

Help Global Turkey ne demek?
Global Call kelimesi, Türkiye’deki Twitter ve Instagram kullanıcılarının Türkiye’de yaşanan orman yangınlarına dikkat çekmek için kullandıkları etiketler arasında yer alıyor. Birçok kullanıcı Help Turkey ve Global Call etiketleri ile paylaşım yapıyor.

**Cancel ne demek?**
Cancel kelimesi İngilizce'de "iptal etmek" anlamına gelmektedir. Örnek cümlelerde de görebileceğiniz gibi, bir rezervasyonu iptal etmek, planları iptal etmek veya bir etkinliği durdurmak anlamında kullanılır.

**Item ne anlama gelir?**
"Item" kelimesi İngilizce'de hem isim olarak hem de zarf olarak farklı anlamlara gelebilir. İsim olarak kullanıldığında "madde, kalem, parça, çeşit, haber" anlamlarına gelirken, zarf olarak kullanıldığında "keza, dahi, ayrıca, bir de" gibi anlamları ifade eder.

**Cancel İngilizce anlamı ne demek?**
"Cancel" kelimesinin İngilizce Türkçe sözlükteki anlamlarına örnek vermek gerekirse, "iptal etmek istemeyiz", "Tom pikniği iptal etmek zorunda kalabilir", "Rezervasyonumu iptal ettirmek istiyorum", "Yürüyüşü iptal etmeliyiz" gibi cümlelerde kullanıldığını görebiliriz.

**Item düşürmek ne demek?**
"Item düşürmek" genellikle oyunlarda kullanılan bir terimdir. Örneğin Diablo 3 gibi oyunlarda, oyuncuların amacı daha iyi eşyaları ("item"lar) düşürmektir. Bu sayede oyuncular, daha güçlü eşyalar elde ederek oyun deneyimlerini geliştirebilirler.

**Item kasmak ne demek?**
"Item kasmak" terimi genellikle MMORPG oyunlarında kullanılır. Bu terim, oyuncuların daha iyi eşyalar bulabilmek için belirli canavarları sürekli öldürmesi veya tecrübe puanı kazanmak için uzun süre oyun oynaması anlamına gelir. Bu sayede oyuncular, karakterlerini güçlendirebilir ve oyun içinde ilerleyebilirler.

**Global Help Türkiye ne demek?**
"Global Help Türkiye" ifadesi, genellikle sosyal medya platformlarında, özellikle Twitter ve Instagram üzerinden kullanılan bir etikettir. Bu etiketlerin kullanılmasıyla Türkiye'deki bir konuya, genellikle yardım çağrılarına veya farkındalık oluşturma amaçlarına destek taleplerinde bulunulur.

**Help çağrısı nedir?**
"Help çağrısı" genellikle sosyal medyada kullanılan bir terimdir. Bu terim, bir konuda destek, yardım veya farkındalık oluşturma amacıyla paylaşılan görsel, etiket veya mesajları ifade edebilir. Örneğin, "GLOBAL CALL" başlığı ve "#HelpTurkey" etiketiyle yapılan paylaşımlar, Birleşmiş Milletler'in resmi hesaplarını etiketleyerek Türkiye'ye yardım çağrısında bulunmayı amaçlar.

**Help Global Turkey ne demek?**
"Help Global Turkey" ifadesi genellikle sosyal medyada kullanılan etiketler arasında yer alır. Türkiye'deki bir duruma veya ihtiyaca dikkat çekmek, başkalarından yardım talep etmek veya farkındalık oluşturmak amacıyla kullanılır. Örneğin, orman yangınları gibi acil durumlar veya yardıma ihtiyaç duyan konular hakkında destek taleplerini ifade etmek için kullanılabilir.

Geri