Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Bilgisayara Nasıl Duvar Kağıdı Yapılır Windows 10?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Windows 10’da bilgisayara nasıl duvar kağıdı yapılır? İlk olarak, masaüstünü sağ tıklayarak kişiselleştirme seçeneğine gidin. Ardından, duvar kağıdı sekmesine tıklayın ve Windows 10 için özel olarak tasarlanmış birçok seçenek arasından istediğinizi seçin. Bilgisayara özgün bir görünüm kazandırmak için duvar kağıdı boyutunu ayarlayarak uygun hale getirin. Ayrıca, duvar kağıdı slayt gösterisi yapmak isterseniz, slayt gösterisi seçeneğini etkinleştirin. İstediğiniz duvar kağıdını bulduktan sonra, uygula düğmesine tıklayarak Windows 10 bilgisayarınıza duvar kağıdı olarak ayarlayın. Artık bilgisayarınız kişisel tarzınızı yansıtan bir duvar kağıdına sahip olacak.
İçindekiler

Bilgisayara duvar kağıdı yapmak için Windows 10 işletim sistemi üzerinde aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: İlk olarak, bilgisayarınızda kullanmak istediğiniz bir duvar kağıdı resmi bulmanız gerekmektedir. Bu resmi internetten indirebilir veya kendi fotoğraflarınızı kullanabilirsiniz.
2. Adım: Duvar kağıdı resmini bilgisayarınıza kaydedin. Bunun için resmi sağ tıklayıp “Resmi Farklı Kaydet” seçeneğini seçebilirsiniz. Resmi uygun bir konuma kaydedin.
3. Adım: Windows 10’da masaüstü arka planını değiştirmek için sağ tıklayın ve “Kişiselleştir” seçeneğini seçin.
4. Adım: Açılan pencerede “Arka Plan” sekmesine tıklayın.
5. Adım: “Arka Plan” sekmesinde “Resim” seçeneğini seçin ve ardından “Gözat” butonuna tıklayarak bilgisayarınıza kaydettiğiniz duvar kağıdı resmini seçin.
6. Adım: Resmi seçtikten sonra, resmin nasıl görüneceğini belirlemek için “Resmi sığdır”, “Resmi doldur”, “Resmi yay” veya “Resmi tekrarla” seçeneklerinden birini seçin.
7. Adım: Seçimlerinizi yaptıktan sonra, “Kaydet” veya “Uygula” butonuna tıklayarak duvar kağıdınızı ayarlayın.
8. Adım: Artık bilgisayarınızın masaüstü arka planı olarak seçtiğiniz duvar kağıdını kullanabilirsiniz.
Bu adımları takip ederek Windows 10 işletim sisteminde bilgisayarınıza duvar kağıdı yapabilirsiniz. Unutmayın, duvar kağıdınızın boyutu ekran çözünürlüğüne uygun olmalıdır ve uygun bir konumda kaydedilmelidir.

Windows 10 için duvar kağıdı nasıl yapılır?
Windows 10 ayarlarından kişiselleştirme seçeneğine girin.
Arkaplan sekmesinden duvar kağıdı ayarlarını düzenleyin.
Bilgisayarınızdaki bir resmi veya fotoğrafı seçin.
Seçtiğiniz resmi veya fotoğrafı duvar kağıdı olarak ayarlayın.

Windows 10 ayarlarında kişiselleştirme seçeneğine tıklayın.
Duvar kağıdı ayarlarını arkaplan sekmesinden düzenleyin.
Bilgisayarınızdaki bir resim veya fotoğraf seçin.
Seçtiğiniz resmi veya fotoğrafı duvar kağıdı olarak ayarlayın.
İşlem tamamlandı, artık Windows 10‘da kişiselleştirilmiş bir duvar kağıdı kullanıyorsunuz.

Geri