AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bilgisayar teknolojisi nedir ne is yapar?

Editör

Yeni Üye

Bilgisayar teknolojisi nedir ne iş yapar?​

Bilgisayar teknolojisi mezunları, bilgisayarların ve makinelerin programlamasından sorumludur. Tüm bilgisayarların işletim sistemlerinin kurulumunu yapmak ve sistemin düzgün çalışması ve bakımının yapılması temel görevleri arasındadır.

Bilişim teknoloji nedir kısaca özet?​

Bilişim teknolojisi, bilginin toplanmasında, işlenmesinde, depolanmasında, ağlar aracılığıyla bir yerden bir yere iletilip kullanıcıların hizmetine sunulmasında kullanılan iletişim ve bilgisayarlar dâhil bütün teknolojileri kapsayan teknolojilerdir.

2 yıllık Bilgisayar Teknolojisi bölümü mezunu ne iş yapar?​

2 yıllık Bilgisayar Teknolojisi bölümü mezunu ne iş yapar?
Bilgisayar Programları mezunları, sektörün ihtiyaç duyduğu yazılım, ağ ve internet teknolojilerini bilen ve bu alanda uygulama yapan bütün sanayi kuruluşlarında, yönetim ve hizmet alanlarında sistem çözümleyicisi ve uygulama programcısı, bilgisayar donanım ve yazılım üreten ve pazarlayan işletmelerde ve bilgi işlem …

Bilgisayar Teknolojisi Bölümü mezunları ne kadar maaş alır?​

Kariyerinde Maaşlar
| EN DÜŞÜK | EN YÜKSEK
Donanım Tasarım Takım Lideri | 12.210 | 20.410
Bilgisayar Teknikeri | 4.310 | 15.250
Yazıcı Tamir Elemanı | 4.250 | 5.340

Bilişim teknolojileri bölümünden mezun olan ne iş yapar?​

Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümü mezunu şu iş ve görevleri yapar:
- Mobil uygulama tasarımcısı
- Mobil oyun tasarımcısı
- Dijital programlama uzmanı
- Oyun tasarımcısı
- Yazılım uzmanı
- Siber güvenlik uzmanı
- Dijital iletişim uzmanı

Bilişim Teknolojileri dersinde ne yapılır?​

Bilişim Teknolojileri dersinde ne yapılır?
İşlenecek konular: Ağ Topolojileri ve Standartları; İletim Ortamları ve Yapısal Kablolama; Ağ İşletim Sistemleri; Ağ Tasarım ve Uygulamaları; Ağ Yönetimi ve Sorun Giderme Teknikleri; Yerel Alan Ağları; Geniş Alan Ağları; Geniş Alan Ağı Uygulama ve Teknolojileri; Geniş Alan Ağı Teçhizatı; Internet/Intranet Servisleri.

Geri