AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bilgisayar sertifikasi ucreti ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bilgisayar sertifikası ücreti ne kadar?​

Kurs Fiyatları ve İndirimler (Yüz yüze Eğitimler)
Halk eğitim bilgisayar sertifikası kaç günde alınır?
Kurs programının süresi; günde en fazla 8 ders saati şeklinde uygulanır. Kurs süresi toplam 163 ders saatidir.

MEB Onaylı bilgisayar Sertifikası ücreti ne kadar?​

MEB Onaylı Bilgisayar İşletmenliği Sertifika Kursu fiyatları, eğitimin alınacağı kuruma bağlı olmakla birlikte ortalama olarak 400 ile 800 TL arasında değişkenlik göstermektedir.
Halk Eğitim Merkezi Kursları ücretli mi?
Halk Eğitim Merkezi Kursları ÜCRETSİZDİR! Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim şekilde HEM’de verilen tüm kurslar tamamen ücretsiz olup, isteğiniz dışında kimse sizden kayıt, öğretim ve sertifika alımı esnasında ücret talep edemez, zorlayamaz.
İşletmenlik sertifikasına sahip olabilmek için, 160 saat ders gördükten sonra, yazılı ve uygulamalı olmak üzere iki aşamalı bir sınava girmek gerekiyor. 160 saatlik dersi, gittiğiniz özel kurstan alıyorsunuz.
Bilgisayar sertifikası kaç yıl geçerli?
MEB Onaylı Bilgisayar Bilgisayar Programcılık Sertifikası Aldığınız Bilgisayar Programcısı Kurs Bitirme Belgesi (Sertifika) Kamu Kurum ve Kuruluşları ile özel sektör firmalarında kullanabileceğiniz ömür boyu geçerliliği olan bir belgedir.

MEB Onaylı bilgisayar sertifikası ücretsiz nasıl alınır?​

Yazılı ve sözlü sınavda başarılı olan adaylar bu sertifikayı almaya hak kazanır. Siz de ilgili kursa katılmak için ikamet ettiğiniz bölgedeki yetkili kurs merkezlerinin dönemsel kurslarına katılarak bu sertifikayı alabilirsiniz.
Halk eğitim Merkezi Kursları ücretli mi?

Halk eğitim kaç para?​

Böylelikle ders başı ücret 28,01 TL’ye yükseldi. 2022 yılında ücretli bir öğretmen haftada 30 saat derse girerse ayda 3.360,64 TL maaş alacak.

Geri