- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Bilgisayar Programciliği sertifikası nasıl alınır?
MEB Onaylı Bilgisayar Programcılık Eğitimi Sertifikası almak için öncelikle bilgisayar programcılığı alanında eğitim veren bir kurum ile iletişime geçilmelidir. MEB Onaylı Bilgisayar Programcılık Eğitimi ise, Milli Eğitim Bakanlığının onay verdiği kamu ya da özel öğretim kurumları tarafından düzenlenmektedir.Udemy kursu ne kadar?
Kurslar şimdi yalnızca 12,99 $’den başlayan fiyatlarla!Windows Education sürümü nedir?
Microsoft Eğitimci Merkezi sınıfınızda OneNote, Teams ve Office 365’i nasıl kullanacağınızla ilgili eğitim sağlar. Eğitim ve kaynaklarla öğrenip keşfedin ve sizin gibi eğitimciler için oluşturulmuş olan kişiselleştirilmiş bir merkezde rozetler ve sertifikalar kazanın.
C# sertifikası ne işe yarar?
C# eğitimi ile yazılım dilini detaylı olarak öğrenebilirsiniz. Pratik bir programlama alt yapısına sahip bu dilde kendinizi kolayca geliştirebilirsiniz. Eğitimin temel amacı temel programcılık becerilerini kazandırarak nesne tabanlı programları geliştirebilecek kişiler yetiştirilmesini hedeflemektedir.
Bilgisayar operatörlüğü belgesi ne işe yarar?
İşte bilgisayar işletmenliği sertifikası, sizin bilgisayar bilginizin kanıtı niteliğindedir. Bu sertifika, iş başvurularında size kapıları açan bir anahtara dönüşebilir. Kamu kurum ve kuruluşlara Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bir sertifika ve yeterli KPSS puanı ile bilgisayar işletmeni atamaları yapılmaktadır.Udemy kursları fiyatları aylık mı?
Bununla birlikte kurs ücretleri, uygulama abonelikleri gibi aylık değil tek seferlik olan fiyatlardır. Udemy hesabınız olduğu sürece de satın aldığınız bir kursa istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz.Udemy ücretsiz kurs var mı?
Udemy’deki ücretsiz kurslar, öğrencilere sadeleştirilmiş bir öğrenim deneyimi sunar. Bu ek özelliklere erişmek istiyorsanız ücretli bir kursa kaydolmanızı öneririz (Not: Promosyon kuponları, hediye seçeneğimiz veya Udemy kredisi yoluyla ücretli kurslara kaydolan öğrenciler de tüm kurs özelliklerine erişebilir).