AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bilgisayar kontrol paneli nerede?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bilgisayar kontrol paneli nerede?​

Windows 10’da kontrol panelini açmanın en basit ve belki de en popüler ve kullanılan yöntemi: başlat menüsü aracılığıyla, klavyedeki Windows logolu olan ve boşluk çubuğunun yanında, her iki tarafta bulunan başlat tuşuna basarak veya bilgisayarınızdaki Windows logosuna tıklayarak girebildiğimiz.

Windows 11 kontrol paneli nerede?​

Başlat menüsünü kullanın Bunu yapmak için, görev çubuğunuzdaki Başlat düğmesini tıklayın ve “Denetim Masası” yazın. Sonuçlarda görünen “Denetim Masası” simgesini tıklatın ve Kontrol Paneli hemen başlatılacaktır.
Windows features nerede?
Denetim Masası’nı başlatmak için, Başlat düğmesine sağ tıklayın veya klavyenizdeki Windows + X tuşlarına basın, ardından açılan menüden “Denetim Masası” nı seçin. Listeden “Programlar” ı tıklayın ve ardından Programlar ve Özellikler altında “Windows özelliklerini aç veya kapat” ı seçin.

Quick Panel ne demek?​

Quick Control Panel yani hızlı kontrol paneli iOS 7’ye kavramsal olarak benziyor. Sesi kontrol etme, müzik kısa yolları gibi çeşitli özellikleri sunuyor. Ayrıca uygulama yenilendiği için daha hızlı erişim ve işlev sağlıyor. Eski uygulamanın görüntüsü kötüydü, yeni uygulama ise çok daha iyi hale getirilmiş.

Windows features nasıl açılır?​

Windows features nedir?
Windows Feature Experience Pack, ya da Türkçeleştirirsek Windows Özellik Deneyim Paketi, Microsoft’a göre, işletim sisteminden bağımsız olarak geliştirilen belirli özellikleri ve deneyimleri iyileştirmek için kullanılacak. İlk özellik paketi bu hafta içinde Windows 10 beta test kullanıcılarına dağıtılıyor.
Windows 10 ister çalışırken ister oyun oynarken cihazlarınızla mükemmel bir şekilde etkileşim kurmanıza yardımcı olur. Posta, Takvim, Müzik, Video, Haritalar gibi harika uygulamalar ve çok daha fazlası Windows 10 ile standart olarak gelir ve bilgilerinizi yedeklemek için OneDrive’ı kullanabilirsiniz.
Denetim Masası nereden girilir?
Windows’da Denetim Masası’nı Açma
- Görev çubuğundaki Başlangıç düğmesinin yanındaki arama kutusuna denetim masası yazın. Sonuç listesinden Denetim Masası ögesini seçin.
- Not: Birçok Denetim Masası özelliği Ayarlar ögesinde daha basit ve hızlıdır.

Geri