AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bilgisayar isletmenligi kursu ne kadar surer?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bilgisayar işletmenliği kursu ne kadar sürer?​

Milli Eğitim Bakanlığı uzaktan eğitimle bilgisayar işletmenliği sertifikası için gereken eğitimi 160 saat olarak planlamıştır. Kurs hakkındaki detaylı bilgiye aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Bilgisayar işletmenliği kursu ne öğretir?​

Daha önce hiç bilgisayar kullanmamış ya da az bilgisi olduğunu düşünenler bilgisayar işletmenliği kursuna katılabilirler. Bilgisayarın temel elemanlarının tanıtımı, Windows, Office (Word-Excel-Powerpoint), internet ve yardımcı programlar bilgisayar işletmenliği eğitiminin ana konularıdır.
Sürücü kursunda teorik derslere girmek zorunlu mu?
Evet, sürücü belgesi veya genel ismi ile ehliyet alabilmek için sürücü kursuna yazılarak gerekli dersleri almak, ilgili yönetmelik kapsamında zorunludur.
Halk Eğitim bilgisayar Kursu sertifikası ne işe yarar?
Bilgisayar işletmenliği sertifikası, sizin bilgisayar bilginizin kanıtı niteliğindedir. Bu sertifika, iş başvurularında size kapıları açan bir anahtara dönüşebilir. Kamu kurum ve kuruluşlara, MEB onaylı bir sertifika ve yeterli KPSS puanı ile bilgisayar işletmeni olarak atanabilirsiniz.

Halk Eğitim bilgisayar Kursu kac ay?​

Kurs günleri ve saatleri kurs öncesinde yapılan kursiyer toplantısındaki talebe göre belirlenmektedir. Kurs programının süresi; günde en fazla 8 ders saati şeklinde uygulanır. Kurs süresi toplam 163 ders saatidir.

Halk eğitim bilgisayar kursu ne kadar sürüyor?​

Bilgisayar işletmenliği kaç saat?
Bilgisayar İşletmenliği (Operatörlüğü) Eğitimi Süresi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2016 yılında oluşturulan eğitim programı 163 saat olarak planlanmıştır. 163 saatlik eğitim yaklaşık olarak 2 ay sürmektedir.
Halk eğitim bilgisayar Kursu sertifikası ne işe yarar?

Halk eğitim bilgisayar Kursu kac ay?​

Sürücü kursu teorik dersler ne kadar sürer?​

Sürücü kursu kayıt ve teorik eğitim Ehliyet kursu için toplam 34 saat eğitim almanız gerekiyor. Bu eğitim 7 günde tamamlanıyor.
Sürücü kursu teorik ders kaç saat?
Ehliyet dersleri toplam kaç saattir? Trafik 16, Araç Tekniği 6, İlkyardım 8 ve Trafik Adabı 4 saat olmak üzere toplam 34 saattir.
Bilgisayar işletmeni ne kadar maaş alır?
Bilgisayar işletmeninin maaşı 4250 TL ile 5700 TL aralığındadır. Bilgisayar işletmeni maaş aralığını çalışılan sektör, iş yeri ve kişinin mesleki yeterliliği etkiler. Bilgisayar işletmeni özel sektörde 4250 TL civarında maaş ile işe başlarken devlette ortalama 5700 TL maaş alır.

Halk eğitim bilgisayar Kursu Haftada kaç gün?​

Kurumumuzda talebe göre hafta içi sabah (09.00 – 12.00) – öğle (13.00 – 16.00) – akşam (18.00 – 21.00) saatlerinde haftada dört ya da iki gün olacak şekilde kurs programı açılabilmektedir. Kurs günleri ve saatleri kurs öncesinde yapılan kursiyer toplantısındaki talebe göre belirlenmektedir.

Geri