AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bilgisayar guvenlik duvari nerede?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bilgisayar güvenlik duvarı nerede?​

Windows Güvenlik Duvarı’nı açmak için: 1. Başlat düğmesine tıkladıktan sonra sırasıyla Denetim Masası, Güvenlik ve ardından Windows Güvenlik Duvarı’na tıklayarak Windows Güvenlik Duvarı’nı açın. 2. Windows Güvenlik Duvarı’nı etkinleştir veya devre dışı bırak öğesine tıklayın.

Firewall nasıl devre dışı bırakılır?​

Başlat menüsü içerisinden denetim masasına giriş yapın, daha sonra arama kutusuna güvenlik duvarı yazarak karşınıza gelen ekran içerisinden Windows ve Güvenlik Duvarı ögesine giriş yapın. Bu kısımda “Windows Güvenlik Duvarı’nı etkinleştir” veya “devre dışı bırak”a tıklayın. Firewall böylece kapatılmış olacaktır.
Windows Güvenlik Duvarı iyi mi?
Sonuç: McAfee, Windows Defender’ın sahip olmadığı birçok internet güvenliği özelliği ile birlikte mükemmel bir kötü amaçlı yazılımdan koruma motoru sunar. Akıllı Güvenlik Duvarı, kablosuz ağ tarayıcı, VPN ve kimlik avı koruması, Microsoft’un yerleşik araçlarından çok daha iyidir.

Güvenlik duvarı her bilgisayarda var mıdır?​

Yazılım tabanlı güvenlik duvarı, genellikle istemciler ve sunucular üzerindeki işletim sistemlerine kurulur. Tek ağ üzerine kurulabildikleri ve daha basit bir yapıya sahip oldukları için çoğu zaman bireysel amaçlı ev bilgisayarlarında tercih edilir.

Firewall Ayarları Nasıl Yapılır?​

Windows Güvenlik Duvarı ayarları gri
- Başlat düğmesine tıklayın ve arama kutusuna Windows Güvenlik Duvarı yazın.
- Windows Güvenlik Duvarı’nı ve ardından Windows Güvenlik Duvarı aracılığıyla program veya özelliğe izin ver’i tıklatın.
- Ayarları Değiştir düğmesini tıklatın.
Güvenlik uyarısı nasıl kaldırılır?
Güvenlik duvarı uyarılarını açma veya kapatma
- Ana sayfada Ayarlar’ı tıklatın.
- Ağ bağlantıları > Güvenlik durumu seçeneğini belirleyin.
- Ayarlar sekmesini tıklatın.
- Uyarı günlüğünü göster’i tıklatın.
- Açılır pencereleri açmak için Uyarı açılan pencerelerini göster onay kutusunu seçin.
- Kapat’ı tıklatın.

Geri