AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bilgisayar ekran suresi nasil uzatilir?

Editör

Yeni Üye

Bilgisayar ekran süresi nasıl uzatılır?​

Güç Seçeneklerini açın, ( Denetim masası arama bölümüne direk güç seçenekleri yazıp ulaşabilirsiniz.) Sol menüden Ekranın ne zaman kapatılacağını seçin seçeneğine tıklayın, Bu ayarlardan ekran kapanma ve uyku modu sürenizi ayarlayabilirsiniz, Ayarlarınız bittikten sonra değişiklikleri kaydet demeyi unutmayın.

Ekran açık kalma süresi nasıl ayarlanır?​

Android Ekran Açık Kalma Süresi
- Ayarlar uygulamasını açın.
- Ekran seçeneğini seçin.
- Menüden Ekran Zaman Aşımı seçeneğini dokunun.
- Tercihinize göre 15 saniye, 30 saniye, 1 dakika, 2 dakika, 5 dakika, 10 dakika gibi seçeneklerden istediğinizi seçebilirsiniz.

Bilgisayarın kapanma süresi nasıl ayarlanır?​

Bilgisayarın kapanma süresi nasıl ayarlanır?
Bilgisayarın kapanma süresi nasıl ayarlanır?
- Adım 1: Çalıştır’ı açın ve çıkan yere ‘cmd’ yazın. ( Çalıştır’ı açmanın kısa yolu: Windows + R)
- Adım 2: CMD’ye ‘shutdown -s -f -t x’ yazın.
- Adım 3: X yazan kısma bilgisayarın ne zaman kapanmasını istiyorsanız o süreyi saniye cinsinden yazın.

iPhone’larda ekran süresi nasıl uzatılır?​

iPhone’da kendiniz için Ekran Süresi’ni ayarlama
- Ayarlar > Ekran Süresi’ne gidin, sonra açmadıysanız Ekran Süresi’ni açın.
- Atıl Süre’ye dokunun, sonra Atıl Süre’yi açın.
- Her Gün’ü veya Özel Günler’i seçin, sonra başlangıç ve bitiş saatlerini ayarlayın.

Bilgisayar nasıl açık bırakılır?​

Güç seçeneklerinden “bilgisayarı uyku moduna geçir” ayarını kapatmalısın.Yani hiç bir zaman seçeneğine almalısın. Bu arada güç seçeneklerine çalıştıra güç seçenekleri yazarak ulaşabilirsiniz.

iPhone ekran zaman aşımı nasıl ayarlanır?​

iPhone ekran zaman aşımı nasıl ayarlanır?
Ayarlar’a gidip Ekran Süresi’ne dokunun. Ekranı aşağı kaydırın ve Aile bölümünde çocuğunuzun adını seçin. Ekran Süresi’ni Aç’a, ardından Sürdür’e dokunun. Atıl Süre, Uygulama Sınırları, ve İçerik ve Gizlilik ayarlarında çocuğunuz için uygulamak istediğiniz tüm sınırlamaları belirleyin veya Sonra’ya dokunun.
Telefon ekranı kapanmaması için ne yapmalıyım?​
Öncelikle cihazınızın Ayarlar menüsüne girin. Burada Ekran başlığına girmeniz gerekiyor. Açılacak pencerede Ekran Zaman Aşımı seçeneğini göreceksiniz. Bazı modellerde bu seçenek yerine Uyku Modu bulunabiliyor.

Bilgisayar ekran süresini uzatmak için Güç Seçeneklerini kullanabilirsiniz. Denetim Masası'ndan veya arama bölümünden "güç seçenekleri" yazarak ulaşabilirsiniz. Sol menüden "Ekranın ne zaman kapatılacağını seçin" seçeneğine tıklayarak ekran kapanma ve uyku modu süresini ayarlayabilirsiniz. Ayarlarınızı yaptıktan sonra değişiklikleri kaydetmeyi unutmayın.

Ekran açık kalma süresini ayarlamak için Android cihazlarda Ayarlar uygulamasını açın, Ekran seçeneğini seçin, Ekran Zaman Aşımı seçeneğine dokunun ve tercihinize göre 15 saniye, 30 saniye, 1 dakika, 2 dakika, 5 dakika, 10 dakika gibi seçeneklerden istediğinizi seçebilirsiniz.

Bilgisayarın kapanma süresini ayarlamak için ise CMD'ye 'shutdown -s -f -t x' komutunu girerek bilgisayarın ne zaman kapanmasını istediğinizi saniye cinsinden belirtebilirsiniz.

iPhone'ların ekran süresini uzatmak için Ayarlar > Ekran Süresi bölümünde Atıl Süre'ye dokunarak istediğiniz günler için başlangıç ve bitiş saatlerini ayarlayabilirsiniz.

iPhone ekran zaman aşımını ayarlamak için ise Ayarlar'a gidip Ekran Süresi'ne dokunun, Aile bölümünde çocuğunuzun adını seçip Ekran Süresi'ni Aç'a ve Sürdür'e dokunarak ayarları yapabilirsiniz.

Telefon ekranının kapanmaması için Ayarlar menüsünden Ekran başlığına giderek Ekran Zaman Aşımı veya Uyku Modu seçeneklerini kontrol edebilirsiniz.

Geri