- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Bilgisayar ayarlarını değiştirmiyor bilgisayarı sıfırlama yaparsın?
“bilgisayarım ‘bilgisayar ayarlarını değiştire’ girmiyor mağazaya girmiyor bilgisayarı sıfırlıyamaıyorum” Bir önceki mesajı okumuşsun ama linkleri okumamışsın. Sence ben o linkleri çeşit olsun diye mi veriyorum? Orada bilgisayar ayarlarına girmeden bilgisayarı bir medayadan yükleyerek nasıl sistem geri yükleme ya da sfırlama yaparsın anlatılıyor.Windows 10’da Ayarlar uygulamasını nasıl açacaksınız?
Windows 8′ de temel düzeydeki ayarları değiştirebilmenizi sağlayan Bilgisayar Ayarları, Windows 10 ‘da yerini Ayarlar uygulamasına bıraktı ve Ayarlar ‘a ulaşma yöntemlerinin bazıları değişti. Bu yazıda Ayarlar uygulamasını farklı şekillerde nasıl açacağınızı anlatacağım.Hangi bilgisayar ayarlarını değiştirebiliyorsunuz?
“Bilgisayar Ayarları” ve “Bilgisayar Ayarlarını Değiştir” Kayıp/Çalışmıyor! Sık karşılaşılan bir sorun var: Bilgisayar Ayarları ‘na ulaşmak için kullanılan Düğmeler/Ayarlar çubuğunda bulunan Bilgisayar ayarlarını değiştir bağlantısı (Yandaki resim) çalışmıyor ve/veya Uygulamalar penceresinde Bilgisayar Ayarları uygulaması listelenmiyor.
Windows 8’de Bilgisayar Ayarları nasıl değiştirilir?
Bu yazı giriş seviyesindeki Windows 8 kullanıcıları için diğer yazılarda bağlantı verilmek üzere hazırlanmıştır… Bilgisayar Ayarları, Windows 8′ de temel düzeydeki ayarları değiştirebilmenizi sağlayan araçlardan biridir. Burada temel düzeydeki pek çok ayarı kolayca değiştirebilirsiniz. Altta Bilgisayar Ayarları penceresini görüyorsunuz;
Neredeyse bilgisayarınızı sıfırladığınızda teknik olarak temiz Kurulum yapılacak?
Bilgisayarınızı sıfırladığınızda teknik olarak temiz kurulum yaptığınız için ayarlarınız, kişisel dosyalarınız, kurduğunuz programlar, sürücüler vs. hepsi silinecek. Birden fazla sürücüm varsa?Hangi bilgisayarda sıfırlama yapılmadı?
Bu konuya yapılan 300’ün üzerinde yorumun büyük çoğunluğunu ” Sıfırlama yaparken bilgisayar %xx’de takıldı, saatlerdir bekliyorum bir şey olmuyor, ne yapabilirim? ” benzeri sorular oluşturuyor. Öncelikle kötü haber: Bunun bilinen kolay bir çözümü yok. Ayrıca her bilgisayarda soruna sebep olan etken farklı.Neredeyse bilgisayarınızı Sıfırlamayı deneyebilirsiniz?
Bilgisayarınızda sorun yaşıyorsanız, yenilemeyi veya sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Bilgisayarınızı sıfırlamak Windows ‘u yeniden yükler ve dosyalarınızı, ayarlarınızı ve bilgisayarınızla birlikte gelenler dışındaki uygulamalarınızı siler.