AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bilgi Universitesi gecme notu kac?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bilgi Üniversitesi geçme notu kaç?​

BİLGİ öğrencileri, kayıtlı oldukları programın eşdeğeri olan bölümlere yatay geçiş için başvurabilirler. Öncelikle, aldıkları tüm derslerden başarılı olmaları ve genel not ortalamalarının en az 2,40 olması gerekir.

Uzaktan üniversite okumak nasıl oluyor?​

Uzaktan Eğitim ; zamandan ve mekandan tamamen bağımsız bir şekilde öğrencinin ve öğretim üyesinin kampüse gelme zorunluluğu olmaksızın mevcut var olan bilgisayar teknolojileri vasıtası ile tamamen sanal ortamda canlı, görüntülü, sesli olarak derslerin işlendiği, katılımcının istediği zaman bunları tekrar izleyebileceği …

Bilgi Üniversitesi dersten kalınca ne olur?​

Bilgi Üniversitesi dersten kalınca ne olur?
Bu sınavda, en yüksek not bakımından bir kısıtlama uygulanmaz ve sınav sonucunda alınan not eski notun yerine geçer. Ek sınavda başarısız olan veya genel not ortalamalarını 2,00 veya üstüne çıkaramayan öğrenciler ders tekrarına ilişkin kurallara tabi olurlar.

Nişantaşı Üniversitesi geçme notu kaç?​

Bir dersten CC ve üstü not alan öğrenciler, o dersten doğrudan başarılı sayılır. Herhangi bir dersten DC veya DD notu alanöğrencilerin o dersten başarılı sayılmaları için; ANO’su önlisans ve lisans programları için en az 1.80 olması gerekir.

Koşullu geçme nedir Bilgi Üniversitesi?​

Ortalamalara katılmayan, ancak kredisi, tamamlanan krediye dahil edilen derslerden geçilmesi halinde “P”, kalınması halinde “F” harf karşılığı kullanılır. “C-”, “D+” ve “D”, dersin “şartlı” tamamlandığını belirtir.

Bilgi Üniversitesi mavi diploma veriyor mu?​

Bilgi Üniversitesi mavi diploma veriyor mu?
Avrupa Üniversiteler Birliği üyesi BİLGİ’nin Erasmus Programı kapsamında, 20 Avrupa ülkesinden 84 üniversiteyle 100’den fazla değişim anlaşması bulunuyor. BİLGİ öğrencileri, anlaşmalı üniversitelerde bir dönem veya bir akademik yıl süreyle öğrenim görerek küresel bir deneyim de kazanıyor.
Uzaktan üniversite okunur mu?​
Tüm üniversitelerde bu eğitim sisteminin en önemli benzerliklerinden biri bazı üniversitelerde ufak farklılıklar gösterse de öğrencilerin okula gitme zorunluluklarının olmamasıdır. Tüm üniversitelerde uzaktan eğitim sistemine öğrenciler ÖSYM ile istedikleri programa yerleştirilebilirler.
Üniversite uzaktan eğitim Bölümleri nasıl oluyor?​
Uzaktan öğretim, öğrencinin ve öğretim üyesinin kampüse gelme zorunluluğunun bulunmadığı, tamamen sanal ortamda, canlı, görüntülü, sesli ve interaktif olarak derslerin işlendiği, uzaktan fakat yüz-yüze üniversite eğitiminin verildiği çağdaş bir eğitim sistemidir.

Bilgi Üniversitesi kısıt ne demek?​

Bilgi Üniversitesi kısıt ne demek?
RESTRICTION: Kısıt demektir. İki dersin isimleri farklı ama içerikleri aynı ise kısıt konulur. Lütfen ders kataloğuna bakarak alacağınız seçmeli dersleri önceden planlayın. Seçeceğiniz ders «consent» gerektiriyorsa ya da yer kalmadıysa, dersin hocası ile iletişim kurun .

Bilgi üniversitesinde burs kesiliyor mu?​

Burs İngilizce Hazırlık Programı için 2 yıl ( Öğrenim dili İngilizce olan programlar için geçerlidir), lisans programlarında 6 yıl, önlisans programlarında 3 yıl geçerlidir. Belirtilen süreler bittiğinde ÖSYM bursları kesilir. Başarı Bursu kullanım süresi bir yıldır ve ilgili akademik yılın sonunda kesilir.

Nişantaşı Üniversitesi Burs nasıl kesilir?​

Madde 9 – (1) Bir disiplin soruşturmasında iki yarıyıl ve üzerinde uzaklaştırma cezası alan öğrencinin bursu kesilir. (2) Akademik başarı bursu alan öğrencilerden disiplin cezası alanların bursları kesilir.

DD kaç puan?​

DD kaç puan?
Üniversitelerde genelde 90 ile 100 puan arasındaki notlar AA harf notu ile değerlendirilmektedir. 89 ile 85 arasındaki notlar BA, 80 ve 84 arasındaki notlar BB, 79 ile 75 arasındaki notlar CB, 70 ile 74 arasındaki notlar CC, 69 ile 65 arasındaki notlar DC, 60 ile 64 arasındaki notlar DD olarak ifade edilmektedir.

Bilgi Üniversitesi Diploma talebi nasıl yapılır?​

İhtiyacınız halinde size gönderilen diploma ve/veya belgenizi isteyen kurumlara e-posta olarak gönderebilirsiniz. Diplomanızı basılı belge olarak almak isterseniz, SIS (Öğrenci Sayfası) “Belge Talep” başlığındaki “Diğer” seçeneğini seçerek talepte bulunmanızı rica ederiz.

Bilgi Üniversitesi diploması uluslararası mı?​

Öğrenci ve akademisyenlerin “birlikte öğrenme ve üretme” sürecinin uluslararası kalite ve standartlarda en üst noktaya ulaşmasını amaçlayan İstanbul Bilgi Üniversitesi, bugün yabancı öğrencilerin de tercih ettiği bir dünya üniversitesi oldu.

Bilgi Üniversitesi geçme notu, kayıtlı oldukları programın eşdeğeri olan bölümlere yatay geçiş için başvuracak öğrenciler için önemli bir kriterdir. Öğrencilerin aldıkları tüm derslerden başarılı olmaları ve genel not ortalamalarının en az 2,40 olması gerekmektedir.

Uzaktan üniversite okumak, öğrencilerin zamandan ve mekandan bağımsız bir şekilde eğitim almasını sağlayan bir sistemdir. Öğrenci ve öğretim üyesinin kampüse gelme zorunluluğunun olmadığı uzaktan eğitimde, dersler sanal ortamda canlı, görüntülü, sesli olarak işlenir ve öğrenciler istedikleri zaman dersleri tekrar izleyebilirler.

Bilgi Üniversitesi'nde bir dersten kalan öğrenciler için belirli kurallar ve süreçler geçerlidir. Sınavda başarısız olan öğrenciler için ek sınav imkanı bulunabilir ancak genel not ortalamasını 2,00'nin altına düşüren ya da başarısız olan öğrenciler ders tekrarına tabi olurlar.

Nişantaşı Üniversitesi'nde geçme notu ise bir dersten CC ve üstü not alan öğrenciler için o dersten doğrudan başarılı sayılmayı sağlamaktadır. Ancak DC veya DD gibi notlar alan öğrencilerin o dersten başarılı sayılabilmesi için ANO not ortalamalarının en az 1.80 olması gerekmektedir.

Bilgi Üniversitesi'nde koşullu geçme durumu ise genelde "P" (şartlı tamamlanan ders) ve "F" (başarısız ders) harf notları ile ifade edilir. "C-", "D+" ve "D" gibi harf notları da dersin şartlı tamamlandığını belirtir.

Bilgi Üniversitesi mavi diploma vermemektedir. Ancak Avrupa Üniversiteler Birliği üyesi olarak çeşitli uluslararası değişim programları ve anlaşmaları bulunmaktadır. Bu programlar sayesinde öğrenciler küresel deneyimler kazanabilir ve farklı ülkelerde eğitim alma fırsatı bulabilirler.

Uzaktan üniversite eğitimi, öğrencilere kampüse gitme zorunluluğu olmayan ve tamamen sanal ortamda derslerin işlendiği bir eğitim sistemidir. Öğrencilerin öğretim üyeleriyle interaktif olarak iletişim kurduğu bu sistemde, yüz-yüze eğitimin benzerleri sunulmaktadır.

Burs kesilmesi durumu genelde belirli şartların sağlanmaması durumunda gerçekleşir. Örneğin Belirli bir süre geçtikten sonra burslar kesilebilir veya disiplin cezaları alan öğrencilerin bursları iptal edilebilir. Öğrencilerin burs alırken verilen koşullara dikkat etmeleri önemlidir.

Geri