- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Bilgi Belge Yönetimi okuyan ne iş yapar?
Bilgi kirliliğini engellemek adına bu alanlarda yetkin elemanlar; arşivler, kütüphaneler, bilgi merkezleri, müzeler gibi alanlarda çalışabilirler. Bunların haricinde bir de ticari ve endüstriyel kuruluşlarda evrak takibi, araştırma merkezlerinde dökümantasyon merkezlerinde kendilerine iş alanları bulabilirler.Bilgi ve Belge Yönetimi Maaşları Ne Kadar?
Bilgi ve Belge Yöneticisi maaşı ortalama olarak aylık 12750_TL’dir. En düşük Bilgi ve Belge Yöneticisi maaşı 9500_TL, En yüksek ise 16000_TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Bilgi ve Belge Yöneticisi iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.Bilgi ve Belge Yönetimi hangi bölümden alıyor?
Bilgi ve Belge Yönetimi bölümü bir lisans bölümüdür ve eğitim süresi de 4 yıldır. Bu 4 yıllık eğitim süresinde 8 yarıyıl bulunmaktadır. Aynı zamanda bölümün yer aldığı fakülteler değişkenlik gösterebilir.
4 yıllık bilgi ve Belge Yönetimi ne iş yapar?
Bilgi ve Belge Yönetimi gerek arşivleme ve dokümantasyon çalışmaları yapmak, gerekse de kurum ve kuruluşların hizmetine bilgi ve belge sunmak üzere personel yetiştiren bir bölümdür. Bölüm, eğitim almış profesyonel kütüphaneciler yaratır.
Bilgi ve Belge Yönetimi kaç puanla atanır?
BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ KPSS TABAN PUANIBilgi ve Belge Yönetimi eşit ağırlık mı?
Bilgi ve Belge Yönetimi bölümü, eşit ağırlık puan türü ile öğrenci almaktadır.Bilgi ve Belge Yönetimi hangi puan türü?
Üniversite Sayısı: Bilgi ve Belge Yönetimi bölümü toplam 13 adet üniversitede bulunmaktadır. EA Puan türündededir. 4 Yıllıktır.