AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bilgen Kerkez kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Bilgen Kerkez kimdir?​

Bilgen KERKEZ – Program Koordinatörü – MTEGM Programlar ve Ögretim Materyalleri Daire Başkanlığı | LinkedIn.

Milli Eğitim Komisyon Başkanı kim oldu?​

MEB Tevfik İleri Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Bakan Yardımcıları Ahmet Emre Bilgili, Petek Aşkar ve Sadri Şensoy; Komisyon Başkanı Emrullah İşler’in yanı sıra komisyon üyeleri Ahmet Mücahit Arınç, Cemal Taşar, Hacı Ahmet Özdemir, Hasan Çilez, Hüseyin Örs, Kamil Aydın, Kemal Bülbül, Mehmet Akif Yılmaz, Mehmet Rüştü …

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürü Kimdir?​

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürü Kimdir?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete atandı.

Orta Öğretim Genel Mü?​

Genel Müdürümüz Halil İbrahim TOPÇU Okul Ortaklığı […]

Halil ibrahim topçu kimdir nerelidir?​

Halil Topçu 1965 yılında Sivas’ın Zara ilçesine bağlı Ütük köyünde dünyaya gelmiştir. Babasının adı Aziz, annesinin adı Fatma’dır. Mensubu olduğu sülalenin Velikâhyagil namıyla bilindiği ifade edilir. Topçu’nun altı kardeşi vardır ve kendisi kardeşler içinde tek erkektir.

Halil Ibrahim Topçu MEB nereli?​

Halil Ibrahim Topçu MEB nereli?
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğüne Pazarlı hemşehrimiz MEB Trafik ve Sürücü Eğitimleri Daire Başkanı Abdullah Süslü, Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne ise aynı müdürlükte Daire Başkanı olarak görev yapan Merkeze bağlı Yenidoğan Köyünden hemşehrimiz Halil İbrahim Topçu atandı.

Il milli eğitim komisyonu kimlerden oluşur?​

MADDE 25 – (1) İl millî eğitim komisyonu, il millî eğitim müdürünün başkanlığında, il millî eğitim müdürünce görevlendirilecek bir müdür yardımcısı ile bir şube müdürü, il eğitim denetmenleri başkanı, il merkezinde bulunan en fazla öğrencisi bulunan okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise ve hayat boyu öğrenme eğitim …

Milli Eğitim Komisyonu nedir?​

İl millî eğitim komisyonu a) İl millî eğitim müdürlüklerince alınan kararlar doğrultusunda somut ve uygulanabilir programlar hazırlar ve önerilerde bulunur.

Mustafa Karlıtepe kimdir?​

Mustafa Karlıtepe kimdir?
Mustafa KARLITEPE Orta öğretim Genel Müdürlüğü, Meral ALTUNKAYNAK Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne daire başkanı olarak atandı.

Ortaokullar hangi genel müdürlüğe Bağlidir?​

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Türkiye Cumhuriyeti Millî Eğitim Bakanlığına bağlı olan Mesleki ve teknik anadolu lisesi, Anadolu lisesi, fen lisesi, sosyal bilimler lisesi, imam hatip lisesi gibi ortaöğretim kurumlarından sorumlu genel müdürlük.

Mehmet Bölücek kimdir?​

Özel Prog. ve Proje uygulayan Eğit. Kur. Daire Başkanı

Tuncay Morkoç kim?​

Tuncay Morkoç kim?
Tuncay Morkoç (@tuncay_morkoc) / Twitter. Öğretmen. MEB Temel Eğitim Genel Müdürlüğü.

Mustafa Kişan kimdir?​

Mustafa KIŞAN – Eğitim Politikaları Daire Başkanı

Millî eğitim Müdürlüklerinde eğitim kurumlarının rehberlik ve denetim görevi kimler tarafından yürütülmektedir?​

Bu görev, 652 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Milli Eğitim Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanlığının uhdesindedir.

Bilgen Kerkez, Milli Eğitim Bakanlığı'nda Program Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. LinkedIn profilinde kendisini MTEGM Programlar ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanlığı'nda çalışan olarak tanımlamıştır.

Milli Eğitim Komisyonu Başkanı Emrullah İşler oldu. Bakan Yardımcıları Ahmet Emre Bilgili, Petek Aşkar ve Sadri Şensoy da toplantıya katılan isimler arasındaydı.

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürü Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete olarak atanmıştır. Bu atama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanmıştır.

Halil İbrahim Topçu, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü'nde görev yapmaktadır. Pazarlı hemşehrimiz Abdullah Süslü ise MEB Trafik ve Sürücü Eğitimleri Daire Başkanı olarak atanmıştır.

İl Milli Eğitim Komisyonu, il milli eğitim müdürü başkanlığında ilgili diğer görevlilerle birlikte oluşturulan komisyondur. İl genelinde eğitimle ilgili kararların alındığı bir kuruldur.

Mustafa Karlıtepe, Ortaöğretim Genel Müdürlüğü'nde, Meral Altunkaynak ise Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nde daire başkanı olarak atanmıştır.

Ortaokullar, Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olan Ortaöğretim Genel Müdürlüğü'ne bağlıdır. Bu genel müdürlük, mesleki ve teknik Anadolu liseleri, Anadolu liseleri, fen liseleri, sosyal bilimler liseleri, imam hatip liseleri gibi ortaöğretim kurumlarından sorumludur.

Tuncay Morkoç, Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü'nde görev yapmaktadır. Twitter hesabı da @tuncay_morkoc olarak belirtilmiştir.

Mustafa Kişan ise Milli Eğitim Bakanlığı'nda Eğitim Politikaları Daire Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Milli Eğitim Müdürlüklerinde eğitim kurumlarının rehberlik ve denetim görevi, 652 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Milli Eğitim Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanlığı tarafından yürütülmektedir.

Geri