AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bilge Adam Bilisim Grubu nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bilge Adam Bilişim Grubu nedir?​

1997 yılında kurulan Bilge Adam Bilişim Grubu; Akademi, Yazılım, Altyapı, Dijital, Uzman Kaynakları ve Girişim Ofisi olmak üzere 6 uzmanlık bölümüyle hizmet veren bir Türk şirketidir. 800’ün üzerinde tam zamanlı çalışanıyla Bilişimde İnsan’ın gelişimine ve katma değerine odaklanan Bilge Adam; entegre bilişim …

Bilge Adam Akademi kimin?​

Dört şubesi ve 100 eğitmeni var. Microsoft’un yetkili teknik eğitim merkezi olan eğitim kurumu, geçen yıl ve bu yıl Microsoft’un verdiği en iyi teknik yetkili eğitim merkezi ödülünü almış. Bilge Adam, ortaokuldan arkadaş olan Furkan Fırat, Haldun Pak, Hakan Çevik ve Behiç Tanağardı tarafından kuruldu.
HAKKIMIZDA. BilgeAdam Teknoloji; 1997’de İstanbul’da kurulmuş, 0 yerli sermayeye sahip bir Türk şirketidir. Uzun yıllardır Türkiye’nin üst düzey şirketlerine ve kamu kuruluşlarına teknoloji hizmetleri sunan BilgeAdam, aynı zamanda iş uygulamaları ve ERP alanında kendi yazılım ürünlerini geliştirmektedir.
Bilge Adam Teknoloji Kimin?
BilgeAdam Teknoloji; 1997’de İstanbul’da kurulmuş, 0 yerli sermayeye sahip bir Türk şirketidir. Bilişim eğitimleri alanında kısa zamanda ulusal lider olmuş, ardından başta yazılım geliştirme olmak üzere bilişim hizmetlerinin diğer alanlarında da uzmanlaşmıştır.
Bilge Adam iş garantisi veriyor mu?
Bilge Adam İş Garantili Kurslar Eğitim sadece burslu olmayıp, aynı zamanda iş garantisi sağlamaktadır. Tabii ki bu uygulama tüm kursiyerler için geçerli olmayıp, sadece en başarılı 200 kursiyeri kapsamaktadır.

Bilge Adam Boost ücretli mi?​

En yenilikçi yöntem. 6 ay süren eğitiminiz ve sonrasındaki 1 yıl boyunca, yani işe girip maaş almaya başlayana kadar tek kuruş ödemeyeceksiniz. 50.000 TL’lik eğitim bedeli ve eğitim kredisi faizinden oluşan ödemenizi, eğitime kayıt tarihinizden 18 ay sonra başlayarak, 24 veya 36 aylık taksitlerle yapacaksınız.

Python eğitimi ne?​

Python Eğitimi Programı, öğretmenlerin nesne yönelimli, yorumsal, modüler ve etkileşimli bir programlama dili olan Python ile masaüstü uygulamaları, web uygulamaları, veri analizi ve görselleştirme uygulamaları gibi birçok programı kolaylıkla kullanabilmeleri ve çocuklarımızın Python programlama diline yönelik bilgi ve …
Katılımcılar, 6 ay süren uygulamalı eğitimleri ve sonrasındaki 1 yıl boyunca, yani işe girip maaş almaya başlayana kadar herhangi bir ücret ödemezler. Ayrıca istihdam edilememeleri durumunda katılım bedelleri BilgeAdam tarafından karşılanır.
Python ücretsiz mi?
Python programlama dilinin başlıca avantajları: Python, açık kaynak kod lisanslı bir programlama dilidir. Bu sayede kullanıcılar Python’u özgür ve ücretsiz şekilde kullanabilir. Phyton programı high level bir programlama dilidir.

Geri