AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bilfen Okullari Feto cu mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bilfen Okulları Fetö cü mü?​

Bilfen Eğitim kurumları ve Oğuzkağan eğitim kurumları franchise vermemiş . Sonuç olarak bu 3 okul Fetö’nün giremediği okullar olarak kayıtlara girmiş .

Bilfen kimin?​

Türkiye’deki kolej ve üniversite sınavlarında başarı sıralamasında ilk sırada yer alan BİLFEN okullarının sahibinin ismi Osman Öztürk’tür. Şu anda Bilfen’in başında yönetim kurulu başkan vekili olarak Fatih Öztürk yer alıyor. Bilfen 1988 yılında kuruldu.
Bilfen Okulları Özel mi?
3 adet ilkokul (ingilizce-almanca) en az 3 adet anaokulu, kolej ve lise bölümleriyle ülkemizin en büyük özel okullarindan biri.

Bilnet ve Bilfen aynı mı?​

Eğitimde iki ayrı markamız var. Biri Bilfen Okulları, diğeri ise ikinci yılını tamamladığımız Bilnet Okulları. Bilfen Okulları önümüzdeki yıl 32 anakolu, 19 ilkokul,18 ortaokul ve 18 lise ile eğitim hayatında olacak. Bilnet Okulları’nın da şu anda Türkiye’nin farklı illerinde 13 tane kampüsü var.

Bilfenin kurucusu kim?​

Okulculuk hizmetlerine 1972 yılında Ortaköy’deki Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesini devralarak başlayan kurucumuz Osman ÖZTÜRK, eğitim – öğretim faaliyetlerini 1988 yılından bu yana Bilfen markası adı altında sürdürmektedir.
Bilfen satıldı mı?
Adana’da 1989 yılından bu yana faaliyette olan Özel Çukurova Bilfen Okulları satıldı. Okulun yeni sahibinin Mektebim Okulları olduğu öğrenildi.
1973 yılında İstanbul’da doğdu. Lise eğitimini Bilfen Okullarında tamamladı. İngiltere Bournemouth Üniversitesi’nde Finans eğitimi aldı. 1997 yılında Bilfen Eğitim Kurumlarında çalışmaya başlayan ÖZTÜRK, halen Bilfen Şirketler Topluluğunda Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görevine devam etmektedir.
Ufuk Işık – Kurucu – Bilnet Okulları Beylikdüzü | LinkedIn.
Bilnet Okulları Bilfen in mi?
Bilnet Okulları bir Bilfen Okulları kuruluşudur.

Bilnet kime ait?​

Bilfen Kayseri kimin?​

Kamber Kocaöz kimdir?
özel çukurova bilfen lisesi’nin 7 kurucusundan biridir. uçuk, öss’de çıkmayacak konulardan bahsetmeyi pek seven fizik hocasıdır. okulda kendisini hep uzaktan izlerdik. dersimize falan da girmedi hiç. ayrıca hakkında devamlı surette, okulu birilerine bir milyon dolara sattığı söylentileri dolaşırdı.

Iskenderun Bilfen kimin?​

Bilfen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk, İskenderunlu Ortakları Necati Sürmeli ve Süleyman Çelik ile birlikte okul binasında bir basın toplantısı düzenledi.

Geri