AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bilfen Feto nun mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bilfen Fetö nün mu?​

3- Ted Eğitim Kurumları ( Ankara Merkezli ) Bilfen Eğitim kurumları ve Oğuzkağan eğitim kurumları franchise vermemiş . Sonuç olarak bu 3 okul Fetö’nün giremediği okullar olarak kayıtlara girmiş .

Bilfen Anaokulu kaç yaşında başlar?​

Anaokullarımız 36-68 ay arası öğrencilere eğitim ve öğretim vermektedir. Öğrencilerimizin sınıflara yerleştirilmesinde çocukların doğum yılları ve doğdukları aylar ile sınıflardaki kız erkek öğrenci sayısı göz önünde bulundurulur.
Bilfen nasıl öğrenci alıyor?
Bilfen Okulları Son başvuru 21 Şubat. 2020-2021 öğretim yılı için 1’inci sınıflara başvuru sırasıyla 2 ve 3’üncü sınıflara mülakatla 4, 5, 6, 7 ve 8’inci sınıflara ise ‘Bilfen Giriş Sınavı’yla öğrenci alınacak.
Bilfen izmir kimin?
Okulculuk hizmetlerine 1972 yılında Ortaköy’deki Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesini devralarak başlayan kurucumuz Osman ÖZTÜRK, eğitim – öğretim faaliyetlerini 1988 yılından bu yana Bilfen markası adı altında sürdürmektedir.

Bilfen kaç yaşında?​

Bilfen 1988 yılında kuruldu. 1972 yılında İstanbul Ortaköy’de Turizm Otelcilik Meslek Lisesi’ni devralınca özel okul sektörüne giren Osman Öztürk, 1987 yılında Türkiye’de ilk özel fen lisesi olan Üsküdar Fen Lisesi’ni açtı.

Bilfen ne demek?​

3 adet ilkokul (ingilizce-almanca) en az 3 adet anaokulu, kolej ve lise bölümleriyle ülkemizin en büyük özel okullarindan biri. halen yeni okullar yaptirmakta olan ve yakinda da üniversitesinin açilmasi beklenen okullar zinciri. adanada da aynı isimle böyle bir okul vardır.
Bilfen burslu öğrenci alıyor mu?
Bilfen Okulları her sene düzenlediği bursluluk sınavı ile başarılı öğrencilere burs imkanı sağlamakta ve bünyesinde eğitim görme şansı vermektedir. Sınava 4. sınıftan 8. sınıfa kadar tüm öğrenciler katılabilmektedir.
Bilfen %100 burs veriyor mu?
Bilfen bursluluk sınavı ile %10’dan, %100’e kadar burs kazanma imkanınız var. Bilfen Koleji Bursluluk sınavına başvuru için hangi kampüsünüz seçerseniz sınava o okul da girmeniz gerekmektedir. Sınava başvurular, sınav için açılmış olan kontenjan sınırında yapılmaktadır.

Bilfen Okulları sahibi kimdir?​

Ali Osman ÖZTÜRK 1988 yılında eğitim hizmetlerini “Bilfen” markası adı altında yürütme kararı alan ÖZTÜRK, sektörünün öncü eğitim kurumlarından biri olan Bilfen Okullarının da temellerini attı.

Biltur sahibi kim?​

Biltur Catering, 1993 yılında Osman Öztürk tarafından kurulan Bilfen Şirketler Grubu bünyesinde yemek üretimi yapan yemek hizmeti markasıdır. İstanbul, Kocaeli ve Ankara’da toplam 22 bin metrekarelik kapalı alanda bulunan fabrikalarında üretim yapmaktadır.
Bilfen Ali Osman Öztürk Kimdir?
Ali Osman ÖZTÜRK 1947 yılında Balıkesir Manyas’ta doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümünden mezun olan ÖZTÜRK, Coğrafya öğretmeni olarak başladığı iş yaşamında ve sonrasında gerçekleştirdiği bütün faaliyetlerde öğretmen kimliğiyle hep ön plandadır.

Geri