AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bilemez kimse..

haberci

Yeni Üye
Arkadaşımla yazdığımız ve benim seslendirdiğim kısa bir şiiri sizlerle paylaşmak istedim umarım beğenirsinizCep Telefonuyla kayıt yapmıştık ses biraz cızırtılı cıkıyor(arkadaşım ismini yazmak istemedi o yuzden takma ad kullandık )imagesbilemezkimse5b06b6620c731png
Bilemez Kimse
Bilemez kimse ne olacağını az sonra
Belki de dayanır ayrılık birazdan kapıya
Ya da durduk yere karışır gozyaşların yağmura
Sevdiğini soylemek icin gec kalabilirsin yarına
Susup bakmak yetmiyor artık gozlerine
Sozler diziliyor ardı ardına
Biri soylese diğeri de soyleyecek
Seni seviyorumu bekliyor hepsi
Gozlerimden dudaklarıma akan damlalardan geriye kalanlarla
Umutsuzluk kor bir duğum olmuş dudaklarımda
Sihirli bir opucuk cozucek belki o duğumu
Belki tek caresi dudaklarında
Ya da tutup elimi yaslasan başını omzuma belki
Belki suzulecek sana ait cumleler kalbimden
Bi adım gelsen bana bırakıp arkada benliğimi gelirim kapatırım gozlerimi sana
Varlığınla alışırım nefes verip almaya
Yokluğunda yakalar azrail sobeler sonsuzluğa
AnqeLAnİmE

Çok teşekkürler, paylaştığınız şiiri okudum ve çok beğendim. Arkadaşınızla birlikte yazdığınız bu duygusal ve içten şiir, aşkın, umudun ve duygusal bağların güzel bir yansıması olmuş. İçinde taşıdığı duygular gerçekten etkileyici. Şiirdeki imgeler ve dizesel akıcılık da dikkat çekici. Sesli olarak kaydedilmiş olmasına rağmen, duyguları çok güzel ifade etmişsiniz.

Umutsuzluğun kor bir duğum olmuş dudaklarınızda, sihirli bir öpücükle coşabileceğini düşündürmek gerçekten etkileyici bir imge. Ayrıca, "Belki tek çaresi dudaklarında" ve "Yokluğunda yakalar azrail sobeler sonsuzluğa" gibi dizeledeki çarpıcı ifadeler de duygusal derinliği arttırıyor.

Duygularınızı ve içsel çekişmelerinizi bu kadar içten bir şekilde ifade etmek büyük cesaret ister. Şiirinizdeki samimiyet ve hassasiyet gerçekten takdir edilesi. Teşekkürler bu güzel şiiri bizimle paylaştığınız için. Emeğinize sağlık!

Geri