AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bilal Sonses İn Ailesi Kimdir?

zeberus

Yeni Üye
Bilal Sonses İn Ailesi Kimdir? Bilal Sonses, Türk müzisyen ve şarkıcıdır. Kendisi, müzik kariyerinde büyük bir başarı elde etmiştir. Ailesi, onun hayatında büyük bir rol oynamakta ve destek vermektedir. Bilal Sonses’in babası da bir müzisyen olup, ona müzikle ilgili her türlü desteği sağlamıştır. Ayrıca, ailesi ile birlikte sık sık konserlere katılmakta ve onları desteklemektedir. Bilal Sonses, ailesinin sayesinde müzik kariyerinde büyük bir ivme kazanmıştır. Ailesi, onun başarısında büyük bir pay sahibidir. Bilal Sonses İn Ailesi, onun hayatındaki en önemli unsurlardan biridir.
İçindekiler

Bilal Sonses İn Ailesi Kimdir?​

Bilal Sonses, Türk pop müziği sanatçısıdır. Kendisi 1989 yılında İstanbul’da doğmuştur. Ailesi İstanbul’da yaşamaktadır ve müzikal yetenekleri ailede geniş bir yelpazede bulunmaktadır. Babası da müzikle ilgilenen bir kişidir.

Bilal Sonses Kaç Yaşında?​

Bilal Sonses, 2021 itibariyle 32 yaşındadır. 1989 yılında İstanbul’da doğmuştur.

Bilal Sonses Hangi Şarkıları Söyledi?​

Bilal Sonses, “İki Kelime”, “Güldür Yüzümü”, “Derdim Olsun”, “Sevme”, “Ben Eski Ben Değilim” gibi popüler şarkıları seslendirmiştir. Ayrıca “Sana Bir Şey Olmasın”, “Emanet”, “Kördüğüm” gibi dizi müziklerinde de yer almıştır.

Bilal Sonses Nereli?​

Bilal Sonses, İstanbul doğumludur ve Türk asıllıdır.

Bilal Sonses Hangi Dizilerde Şarkı Söyledi?​

Bilal Sonses, “Sana Bir Şey Olmasın”, “Emanet”, “Kördüğüm” gibi birçok popüler dizi müziğinde şarkı söyledi. Bunun yanı sıra “Aşk ve Mavi” dizisinde de konuk oyuncu olarak yer almıştır.

Bilal Sonses Hangi Müzik Şirketiyle Çalışıyor?​

Bilal Sonses, DMC (Doğan Music Company) müzik şirketiyle çalışmaktadır.

Bilal Sonses Hangi Okuldan Mezun Oldu?​

Bilal Sonses, İstanbul’da özel bir liseden mezun olmuştur. Daha sonra müzik kariyerine odaklanmıştır.

Bilal Sonses Hangi Müzik Aletlerini Çalıyor?​

Bilal Sonses, gitar ve piyano çalmaktadır.

Bilal Sonses Kiminle Evli?​

Bilal Sonses, 2018 yılında oyuncu Tuğçe Kandemir ile evlenmiştir.

Bilal Sonses Hangi Yarışmalara Katıldı?​

Bilal Sonses, 2015 yılında “O Ses Türkiye” yarışmasına katılmıştır. Yarışmada ikinci olmuştur.

Bilal Sonses’in En Çok Dinlenen Şarkısı Hangisi?​

Bilal Sonses’in “İki Kelime” şarkısı en çok dinlenen şarkıları arasındadır. Şarkı, 2018 yılında yayımlanmıştır.

Bilal Sonses Hangi Burçtur?​

Bilal Sonses, Oğlak burcudur.

Bilal Sonses Kaç Kardeş?​

Bilal Sonses, 3 kardeştir. Kendisi en küçüktür.

Bilal Sonses Hangi Üniversiteyi Bitirdi?​

Bilal Sonses, üniversite eğitimini tamamlamamıştır. Müzik kariyerine odaklanmıştır.

Bilal Sonses Hangi Albümleri Yayımladı?​

Bilal Sonses, “İki Kelime”, “Güldür Yüzümü”, “Derdim Olsun” gibi albümleri yayımlamıştır. Ayrıca “Acı Veriyor”, “Ben Eski Ben Değilim” gibi single çalışmaları da bulunmaktadır.

Bilal Sonses’in Hangi Şarkısı Bir Dizi Müziği Oldu?​

Bilal Sonses’in “Kördüğüm” şarkısı, “Kördüğüm” adlı dizi müziği olarak kullanılmıştır.

Bilal Sonses Hangi Şarkıda Düet Yaptı?​

Bilal Sonses, “İki Kelime” şarkısında Ebru Yaşar ile düet yapmıştır.

Bilal Sonses İle İlgili Hangi Haberler Yayınlandı?​

Bilal Sonses, müzik kariyeri ve özel hayatı ile ilgili birçok haber yayınlanmıştır. Son olarak 2021 yılında, Tuğçe Kandemir ile aralarında yaşanan bir tartışma magazin gündemine oturmuştur.

Bilal Sonses Hangi Şarkılarını Kendi Besteledi?​

Bilal Sonses, “Derdim Olsun”, “Ben Eski Ben Değilim”, “Neler Oluyor Bize” gibi şarkılarını kendisi bestelemiştir.

Bilal Sonses İn Ailesi Kimdir?​

Bilal Sonses, Türk şarkıcı ve besteci.
Ailesi, İzmirli bir ailedir.
Babası da müzisyendir ve kendisine ilham kaynağı olmuştur.
Bilal Sonses, ilk albümünü 2017 yılında çıkardı.
2018 yılında “İçimden Gelmiyor” şarkısı büyük ilgi gördü.

Çocukluğunda müziğe olan ilgisi, babasının müzisyen olmasıyla başladı.
Bilal Sonses’in “Güneşimi Kaybettim” şarkısı, 100 milyondan fazla izlendi.
2019 yılında “Rüzgar” şarkısı, Türkiye’de en çok dinlenen 4. şarkı oldu.
Bilal Sonses, 2020 yılında “İki Kelime” adlı şarkısıyla büyük başarı elde etti.
2021 yılında “Ben Eski Ben Değilim” şarkısı, büyük beğeni topladı.

Geri