AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bil Koleji asil sahibi kim?

Editör

Yeni Üye

Bil Koleji asıl sahibi kim?​

Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği TÖDER’in ve 15 trilyon lira sermayeli Bil Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydın, 7 yaşındaki kızı Fatma Nur’u devlet okuluna yazdırdı. Aydın’ın tercih nedeni çok ilginç.

Çözüm Koleji sahibi kimdir?​

Dr. Ertuğrul Yaman ve Ahmet Şimşek ile beraber Bafra Çözüm Koleji Kurucuları Cafer Koç, Abdurrahman Çakmak, Ramazan Yılmaz ve Okul Yöneticileri ile Seminerde, Akademik Kurul Üyesi Ahmet Şimşek Proje Tabanlı Eğitim ile ilgili konuşma yaptı.

Bil Learn nedir?​

Bil Learn nedir?
BİL LEARN HİBRİT Öğrencilerimizin Akademik, Kültürel, Sanatsal, Fiziksel, Dil, Sosyal, Duygusal ve Kariyer gelişimini sağlayan, eğitim içeriklerinden canlı etüt desteğine, online seminerlerden sosyal etkinliklere ve sınavlara kadar eğitimin içinde olan her hizmeti bu platformdan sağlıyoruz.

Bil Koleji Bursluluk Sınavı 2022 saat kaçta?​

Bil Koleji Bursluluk Sınavı 2022 saat kaçta?
Bil Okulları toplum bilinci yüksek ve yeniliklere çabuk ayak uydurabilen bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Kurum, 2021 bursluluk sınavını 22, 23, 24, 25 ve 26 Mart tarihinde yaptı. Güneşli Bil Okulları 2022 bursluluk sınavı tarihini 26-27 Mart 2022 olarak belirledi.

Bil Eğitim Kurumları kimin?​

Strateji Geliştirme Kurulu: BİL Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Mustafa AYDIN’ın başkanlığını yapmaktadır.

Bil Koleji ne zaman kuruldu?​

BİL Eğitim Kurumları 1994 yılında BİL Dershaneleriyle eğitim sektörüne girmiş, tüm yatırımını 25 yıl boyunca eğitime yapmış bir eğitim gönüllüsü olan Doç. Dr. Mustafa Aydın’ın ülkemizin çocukları için hep daha fazla ne yapabiliriz? sorusunun cevabı olarak kurulmuştur.

Çözüm Koleji kaç yıllık?​

Çözüm Koleji kaç yıllık?
Çözüm Koleji, 26 yıllık eğitim öğretim tecrübesi, ideal eğitim altyapısı, zengin eğitim birikimi, yenilikçi ve dinamik yönetim anlayışı, profesyonel kadrosu, donanımlı kampüsleriyle eğitimde Türkiye’nin ÇÖZÜM’ü olacak.

Osman Öztürk çözüm kimdir?​

Osman Öztürk çözüm kimdir?
1973 yılında İstanbul’da doğdu. Lise eğitimini Bilfen Okullarında tamamladı. İngiltere Bournemouth Üniversitesi’nde Finans eğitimi aldı. 1997 yılında Bilfen Eğitim Kurumlarında çalışmaya başlayan ÖZTÜRK, halen Bilfen Şirketler Topluluğunda Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görevine devam etmektedir.

Bil Koleji Sınavı ne zaman?​

Dünya İnovasyon Okulu Bil Koleji öğrencisi olmanın fırsatı Okula Kabul ve Bursluluk Sınavı 22 – 26 Mart 2021 tarihleri arasında Aydın Kampüsünde yapılacak.

Bil Koleji Bursluluk sınavı ne zaman?​

Bil Holding kimin?​

Bil Holding kimin?
::Bil Holding:: Anadolu Eğitim ve Kültür Vakfı (AKEV), 1995 yılında, bir ülkenin en büyük sermayesinin eğitimli insan olduğuna inanan Dr. Mustafa AYDIN ile çoğunluğu akademisyen iş adamlarından oluşan bir grup tarafından kurulmuştur.

Türkiyede kaç tane bil koleji var?​

Türkiyede kaç tane bil koleji var?
OKULLARIMIZ – Bil Okulları Toplam 38 kampüs bulundu.

Çözüm Koleji Bursluluk Sınavı 2022 ne zaman?​

Bursluluk sınavı 26-27 Şubat 2022 tarihinde düzenlenecek.

Bilfenin sahibi kim?​

Okulculuk hizmetlerine 1972 yılında Ortaköy’deki Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesini devralarak başlayan kurucumuz Osman ÖZTÜRK, eğitim – öğretim faaliyetlerini 1988 yılından bu yana Bilfen markası adı altında sürdürmektedir.

TÖDER'in ve 15 trilyon lira sermayeli Bil Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı olan Mustafa Aydın, kızı Fatma Nur'u devlet okuluna yazdırmış. Bu tercihin nedeni oldukça ilginç olabilir. Çözüm Koleji'nin Kurucuları Cafer Koç, Abdurrahman Çakmak, Ramazan Yılmaz ve Okul Yöneticileri ile Seminerde proje tabanlı eğitim konusunda konuşmuşlar. Bil Learn ise öğrencilerin gelişimlerini sağlayan çeşitli hizmetleri sağlayan bir platformdur. Bil Koleji'nin bursluluk sınavı 2022 için belirlenen tarih 26-27 Mart 2022'dir. Bil Eğitim Kurumları'nın Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın'ın başkanlığını yaptığı Strateji Geliştirme Kurulu vardır. Bil Koleji 1994 yılında Doç. Dr. Mustafa Aydın tarafından kurulmuştur. Çözüm Koleji ise 26 yıllık bir eğitim geçmişine sahiptir. Osman Öztürk, Bilfen Eğitim Kurumları'nda Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır. Bil Koleji'nin Bursluluk ve Kabul Sınavı 22-26 Mart 2021 tarihleri arasında gerçekleşmiştir. Bil Holding ise Anadolu Eğitim ve Kültür Vakfı (AKEV) tarafından Dr. Mustafa Aydın ve akademisyen iş adamlarından oluşan bir grup tarafından kurulmuştur. Türkiye'de toplam 38 Bil Koleji kampüsü bulunmaktadır. Çözüm Koleji'nin 2022 Bursluluk Sınavı 26-27 Şubat 2022 tarihlerinde düzenlenecektir. Bilfen'in sahibi ise eğitim-öğretim faaliyetlerini Bilfen markası altında yürüten Osman Öztürk'tür.

Geri